Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Cristiano Ronaldo u sastavu Reala, Kranjčar upitan za Tottenham

cristiano ronaldo
AFP
04.04.2011.
u 21:21

Iako ga je trener madridskog Reala Jose Mourinho naveo kao dvojbenog za prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, ime Cristiana Ronalda nalazi se na popisu 19 igrača prijavljenih za susret.

U konkurenciji su i Kaka te Marcelo koji nisu igrali protiv Sportinga iz Gijona zbog lakših ozljeda, dok napadač Karim Benzema definitivno neće istrčati na Santiago Bernabeu.

Kod Tottenhama je najvažnija vijest da će za dvoboj s Realom biti spreman Gareth Bale, dok su šanse da William Gallas nastupi 50-50.

- Gledao sam Garetha na treningu i rekli su mi da radi sa 70 posto intenziteta. E, pa meni se činilo da leti kao Carl Lewis! - kaže menadžer Tottenhama Harry Redknapp.

Hrvatskom reprezentativcu Niki Kranjčaru ipak se, čini se, neće ispuniti želja da istrči na Santiago Bernabeu. Naš je veznjak na utakmici s Wiganom pokupio ozljedu i noga mu je jako natečena.

- Sudario se s protivničkim igračem i njegova noga ne izgleda najbolje. U nevjerojatnoj smo situaciji, imamo samo šest pričuvnih igrača - istaknuo je Redknapp.

Komentara 4

MT
marshal-tito
11:55 05.04.2011.

...imamo samo šest pričuvnih igrača - istaknuo je Redknapp. Niko , daj hodi molim te u Bundesligu, Ovdje ti je minutaža garantirana, imal budeš status zvijezde odmah, pored ovih posera ovdje.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:30 04.04.2011.

Ak kojim slučajem Ronaldo zaigra i opet se ozlijedi mogli bi ga do punog oporavka čekat i koji mjesec. Ne vjerujem baš u tu mogućnost ak ozljeda nije sasvim zaliječena. Mourinho je morti lud al ni glup !!!

NI
nindža
22:27 04.04.2011.

ronaldo mora igrati jer je mourinhu došla voda do grla, ako ispadnu iz ljige prvaka propade sezona. u zadnje dvije godine gazda je ulupao 350 milijuna eura u pojačanja a rezultata nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije