Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TIMSKI IGRAČ'

Cristiano Ronaldo se razljutio jer je Karim Benzema zabio gol, pogledajte reakciju

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.12.2015.
u 18:16

Real Madrid pobijedio je 4:1, ali reakcija Cristiana Ronalda u prvom je planu

Real Madrid pobijedio je više nego lako protiv Getafea 4:1, ali u prvom planu novi je loš postupak Cristiana Ronalda, kojim je još jednom potvrdio da nije timski igrač.

Naime, kad je dvostruki strijelac Karim Benzema (4', 16') zabio pogodak, Portugalac je bio ljut i odmahivao je rukom umjesto da se raduje sa suigračem. Smetalo mu je što nije dobio loptu, bez obzira što je Francuz bio u više nego dobroj poziciji, a potvrdio ju je i pogotkom.

Svi drugi otrčali su Benzemi u zagrljaj, a Portugalac se šetao s glavom prema dolje kao da je upravo izgubio finale Lige prvaka i da je glavni krivac on sam za to.

Srećom po njega, nakon što se u 35. minuti u strijelce upisao Gareth Bale, uspio je i on sam zabiti u 38. i tako ipak pronaći zadovoljstvo, kad ga već ne može pronaći u situacijama dok drugi zabijaju i njegov klub pobjeđuje. Za Getafe je u 70. počasni pogodak zabio Alexis.

Turbulentnih tjedan dana sad je završeno pobjedom i malo su olakšani porazi od Barcelone (0:4) i izbacivanje iz Kupa kralja. Na ljestvici su drugi s 30 bodova, ali prva Barcelona (33) i treći Atletico Madrid (29) imaju po utakmicu manje.

REZULTATI:

Real Madrid - Getafe 4:1

>> Real će se žaliti na izbacivanje: Savez nije obavijestio Čeriševa da ne može igrati

Komentara 5

Avatar patkovic
patkovic
19:40 05.12.2015.

slabo ga je onaj karataš ispederiso pa je ljut

Avatar Idler 3
Idler 3
18:27 05.12.2015.

Čovjek malo raširil ruke....tko zna zakaj.....kakšne to veze ima s naslovom ?!

BA
baniček
18:42 05.12.2015.

taj lik stvarno nije normalan, kad mu završi karijera ili će se propit ili objesit,,završit će ko alen vitasović ili mladen grdović---alkos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije