Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred Hamiltona

Cristiano Ronaldo najbolji sportaš Europe

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.12.2017.
u 12:33

Ronaldo je osvojio 159 bodova, drugo je mjesto sa 143 boda zauzeo britanski vozač Formule 1 Lewis Hamilton, a treći je švicarski tenisač Roger Federer

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je drugi put zaredom proglašen najboljim europskim sportašem 2017. godine u izboru Poljske novinske agencije (PAP). 

U glasovanju 26 europskih novinskih agencija, među kojima je bila i Hrvatska izvještajna novinska agencija (HINA), Ronaldo je osvojio 159 bodova, drugo je mjesto sa 143 boda zauzeo britanski vozač Formule 1 Lewis Hamilton, a treći je švicarski tenisač Roger Federer sa 124 boda.  

Među prvih deset su još španjolski tenisač Rafael Nadal, švedska plivačica Sarah Sjöström, austrijski skijaš Marcel Hirscher, njemačka biatlonka Laura Dahlmeier i britanski atletičar Mo Farah, britanski biciklist Chris Froome te grčka atletičarka Ekaterina Stefanidi.

PAP najbolje sportaše Europe proglašava od 1958. godine, a zadnje dvije godine tu je titulu ponio Cristiano Ronaldo.

Komentara 5

Avatar pittbull
pittbull
13:50 26.12.2017.

Messi je dr. nogometa za Ronalda.

DA
DarthVader
18:41 26.12.2017.

Po cemu najbolji? Messi je za njega vanzemaljac.

HR
hrvatin
13:45 27.12.2017.

Ako je pravedan i realan tebao bi svih pet zlatnih lopti dati Messiju i pokloniti mu se jer mu nije ni do koljena.Svi koji su glasovali da dobije zlatnu loptu,ili nemaju pojma o nogometu ili su nerealni i ljubomorni na Messija koji je najbolji nogometas svih vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije