Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gary Neville

Legenda Uniteda: 'Cristiano je opsjednut jednim rekordom, igrat će dok god treba'

Cristiano Ronaldo
Foto: DPA/Pixsell
1/6
02.05.2020.
u 18:29

Legenda Manchester Uniteda 45-godišnji Gary Neville ističe kako će Juventusov napadač ima jednu veliku želju. On je opsjednut tim rekordom i bude li potrebno, igrat će dok god treba

Cristiano Ronaldo jedan je od najboljih nogometaša na svijetu. Portugalskoj zvijezdi su trenutačno 35 godina i polako već može razmišljati o kraju karijere.

No legenda Manchester Uniteda 45-godišnji Gary Neville ističe kako će Juventusov napadač ima jednu veliku želju. On je opsjednut tim rekordom i bude li potrebno, igrat će dok god treba.

Cristiano Ronaldo
1/6

Naime, Cristiano Ronaldo želi postati najbolji strijelac u povijesti, bolji i od Pelea.

Brazilac je na vrhu sa 650 pogodaka koje je postigao u 694 utakmice, a Ronaldu još nedostaje 24 gola kako bi ga stigao na toj vječnoj listi. Portugalac je dosad odigrao 838 utakmica.

- On je time opsjednut. Želi zabiti što više golova, trenira svaki dan i održava formu. Što je stariji to je sve veći profesionalac. Ne sumnjam da želi igrati do 40. godine, dok god treba. Planira srušiti Peleov rekord s najviše postignutih pogodaka u karijeri, rekao je Neville za Sky Sports i dodao:

- Ronaldo želi biti najveći svih vremena i to je njegova misija. Zbog toga i njegovi klubovi moraju biti predodređeni za uspjehe i moraju osvajati trofeje.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar CarolVP82
CarolVP82
23:57 03.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Avatar LauraGN84
LauraGN84
23:02 02.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­T­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Avatar Ninja1
Ninja1
19:29 02.05.2020.

Ronaldo je već sada najveći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije