Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALSKA ZVIJEZDA

Cristiano Ronaldo i dalje zaražen koronavirusom, propušta Barcelonu

FILE PHOTO: Serie A - AS Roma v Juventus
ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.10.2020.
u 22:09

Cristiano Ronaldo bio je pozitivan na testiranju na virus COVID-19 uoči reprezentativne stanke prije više od dva tjedna te se otada nalazi u samoizolaciji

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, 35-godišnji napadač talijanskog prvaka Juventusa Cristiano Ronaldo još uvijek je zaražen koronavirusom te će stoga propustiti susret 2. kola skupine G Lige prvaka protiv Barcelone u srijedu, objavila je portugalska televizijska postaja TvI 24.

Cristiano Ronaldo bio je pozitivan na testiranju na virus COVID-19 uoči reprezentativne stanke prije više od dva tjedna te se otada nalazi u samoizolaciji.

Iz Juventusa još nema službene obavijesti o rezultatu posljednjeg Ronaldova testiranja.

Dodajmo i kako talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora i dalje inzistira na tome da je napadač Juvenstusa Cristiano Ronaldo prekršio covid-19 protokol te je kazao da je u tijeku istraga o tome, objavili su talijanski mediji.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije