Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski zagrljaj

Pogledajte kako je Cristiano Ronaldo pokušao utješiti tužnog Buffona

Cristiano Ronaldo i Gianluigi Buffon
Foto: Screenshot
12.04.2018.
u 09:16

I dok je davao izjavu prišao mu je strijelac odlučujućeg pogotka Cristiano Ronaldo i prekinuo ga

Legendarni talijanski vratar Gianluigi Buffon bijesno je napustio teren Santiago Bernabeua. Nakon što je Mike Oliver u 93. minuti dosudio kazneni udarac za Real engleski sudac je zbog nesportskog ponašanja isključio Juventusova kapetana.

Cristiano Ronaldo zabio je s bijele točke i donio Realu prolaz u polufinale Lige prvaka. Madriđani su izgubili s 1:3, ali kako su prije tjedan dana u Torinu slavili s 3:0 prošli su dalje. 

Juventusov vratar je nakon utakmice bio tužan zbog načina na koji je njegova momčad ispala iz LP-a i nije štedio riječi kojima je opisivao postupak engleskog suca.

I dok je davao izjavu prišao mu je strijelac odlučujućeg pogotka Cristiano Ronaldo i prekinuo ga. Ronaldo i Buffon su se prijateljski zagrlili, Portugalac ga je poljubio te mu se ispričao.

Komentara 4

KT
komen_tar
10:08 12.04.2018.

Treba biti covjek i imati muda za ovo

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:03 12.04.2018.

Ronaldo legenda

DU
Deleted user
19:20 12.04.2018.

Ronaldo mogao si bit dosljedan i uvalit mu jezik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije