Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalska zvijezda

Cristiano Ronaldo dugo će pamtiti ono što je doživio na Old Traffordu

Crristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.10.2018.
u 08:50

Na Old Traffordu mu nikada nisu zviždali, klicali su mu i kada je bio na suprotnoj strani, a uz ovacije i pljeskom ispraćivali su ga s terena

Cristiana Ronalda navijači vole ili ne, ali ono što je sigurno jest da privlači posebnu pozornost gdje god da se pojavi. Dugo se najavljivao njegov povratak na Old Trafford s Juventusom kamo je kao dječak stigao 2003. godine.

U sljedećih šest godina Portugalac je zabio 118 golova i s crvenim vragovima osvojio devet trofeja. Madridski Real ga je od Uniteda kupio 2009. za 94 milijuna eura i tada je to bio najveći transfer u povijesti nogometa.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Na Old Traffordu mu nikada nisu zviždali, klicali su mu i kada je bio na suprotnoj strani, a uz ovacije i pljeskom ispraćivali su ga s terena.

Tako je bilo i ovaj put kada je s Juventusom stigao u Manchester. Iako je United u dvoboju Lige prvaka izgubio s 0:1, portugalska zvijezda doživjela je ovacije.

Nekoliko je Ronaldovih fanova utrčalo u teren, jedan za vrijeme utakmice, a drugi nakon dvoboja, samo da pozdrave Portugalca.

Osiguranje na Old Traffordu dobro je pripremljeno za takve događaje, a katkada znaju biti i grubi prema neodgovornim navijačima. Tako je bilo na kraju susreta kada je navijač dotrčao do Ronalda, ali su ga zaštitari srušili na teren.

"O. K., it's O. K." vikao je Portugalac i tražio od osiguranja da puste navijača. 

Cristiano Ronaldo napustio je teren Old Trafforda uz ovacije i pljesak.

Komentara 2

Avatar southman
southman
09:17 24.10.2018.

Tako se svi navijači u Engleskoj odnose prema legendama kluba !

DU
dubrix
14:08 24.10.2018.

... osim onih o kojima mediji ne pišu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije