Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI NOGOMETAŠ

Cristiano Ronaldo donirao medicinsku opremu bolnicama u Portugalu

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.03.2020.
u 07:41

Portugalski premijer Antonio Costa izjavio je kako javne bolnice imaju 1142 respiratora, dok privane klinike imaju još 250.

Nogometna superzvijezda, portugalski napadač Cristiano Ronaldo zajedno je sa svojim menadžerom Jorgeom Mendesom donirao veliku količinu medicinske opreme bolnicama u Lisabonu i Portu za borbu protiv koronavirusa.

I Ronaldo i Mendes su lisabonskoj bolnici Santa Clara donirali po 10 kreveta opremljenih respiratorima, EKG monitorima, infuzijskim pumpama i injekcijama, dok je bolnica Santo Antonio u Portu zaprimila donaciju od 15 kreveta za intenzivnu njegu, respiratore, EKG monitore i ostalu opremu.

Do sada je u Portugalu potvrđeno 2362 slučajeva zaraze koronavirusom, a 29 osoba je preminulo.

Portugalski premijer Antonio Costa izjavio je kako javne bolnice imaju 1142 respiratora, dok privane klinike imaju još 250.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije