Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MANIPULATOR'

Ronaldu plaćaju 23 milijuna dolara da se ne pojavi u filmu koji su mu obećali!

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.10.2015.
u 17:16

Trebao je glumiti u novom filmu redatelja Martina Scorcesea "The Manipulator" (Manipulator) jednu manju i potpuno sporednu ulogu, ali su ipak producenti zaključili da bi Portugalac imao preveliku pažnju pa bi mogao zasjeniti sam film i glavnog glumca Channinga Tatuma.

Cristiano Ronaldo nije samo uspješan na nogometnim travnjacima već i van njih jer odavno je postao brand, prava tvornica novca. Potvrđuje to i posljednja informacija, prema kojoj će dobiti 23 milijuna dolara samo zato jer se ne pojavljuje na filmu.

Naime, trebao je glumiti u novom filmu redatelja Martina Scorcesea "The Manipulator" (Manipulator) jednu manju i potpuno sporednu ulogu, ali su ipak producenti zaključili da bi Portugalac imao preveliku pažnju pa bi mogao zasjeniti sam film i glavnog glumca Channinga Tatuma.

A ulogu je trebao dobiti jer je kupio luksuzni stan na Manhattanu, koji je prije bio u vlasništvu Alessandra Prota, 39-godišnjeg Talijana čiji je život poslužio kao inspiracija ovom filmu, ali i megahit knjizi i filmu "50 nijansi sive".

No ne treba Ronaldo očajavati što neće još neko vrijeme na filmsko platno, kao kompenzaciju za nepojavljivanje bi trebao od producenata dobiti 23 milijuna dolara, što je svota kakvu mogu nadmašiti samo rijetki kad snimaju film. Sitnica je to za jednog Roberta Downeyja Jr. (80 milijuna dolara po filmu), ali on ipak mora napraviti cijeli posao za to. No zvijezda Avengersa i Iron Mana, kao i mnogih drugih filmova u prošlosti, usamljena je na vrhu, ostali su "debelo" ispod njega.

Primjerice, tih 23 milijuna dolara za film je svota koju jedan Hugh Jackman dobiva trenutno, Julia Roberts je na 20 milijuna dolara, a Brad Pitt na 16 milijuna.

Pomalo apsurdno je također da će Tatum dobiti svega šest milijuna dolara više nego Ronaldo za kompenzaciju, a ima glavnu ulogu...

>> Selfie od milijun lajkova: Slavni nogometaš u zagrljaju brazilske ljepotice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije