Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA ISKUSTVA U SRBIJI

Cristano Ronaldo došao u Beograd i fotografirao se na zloglasnom mjestu

Cristiano Ronaldo
Foto: DPA/Pixsell
1/9
07.09.2019.
u 19:33

Tunel na Marakani često se naziva "tunelom strave" kroz koji protivnički igrači moraju proći prije nego što dođu na travnjak. Sa strane stoje naoružani policajca, a s tribina dopire zvuk navijanja delija pa iskustvo često nije ugodno.

Nogometna reprezentacija Portugala večeras će u 20:45 na beogradskoj Marakani protiv Srbije odigrati kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Europsko prvenstvo.

A jedan od najboljih igrača svijeta Cristiano Ronaldo na Instagramu je objavio fotografiju s posebnog mjesta. Nasmijani Portugalac se u tunelu stadiona fotografirao s Rubenom Diasom i Brunom Fernandesom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Tunel na Marakani naziva se "tunelom strave", a često mu se dodaje i opis "zloglasni". Kroz njega protivnički igrači moraju proći prije nego što dođu na travnjak. Sa strane stoje naoružani policajca, a s tribina dopire zvuk navijanja delija pa iskustvo često nije ugodno. 

Ni Portugal ni Srbija nisu dobro otvorili kvalifikacije za Euro. Srbija je na trećem mjestu ljestvice s četiri boda iz tri utakmice, dok je Portugal u dva susreta osvojio samo dva boda. Vodeća Ukrajina je odigrala četiri utakmica i skupila deset bodova.

Dodajmo i da je Ronalda treći put u glavnom gradu Srbije, ali ni jednom nije upisao pobjedu. S Portugalom je 2007. odigrao 1:1 protiv Srbije, a peta godina ranije sa Sportingom ispao od Partizana u tadašnjem Kupu Uefe.

Ključne riječi

Komentara 18

VE
venlafaxin
20:48 07.09.2019.

Strasan tunel,a kako tek smrdi u njemu.Smrdi na tribinama ,smrdi i u tunelu.

Avatar Idler 3
Idler 3
19:50 07.09.2019.

A kaj ak im Kiki "od straha" zabi hat-trick 😊

HE
HellsAgnes
21:56 07.09.2019.

Novinari, vi se pri pisanju ”tunel strave” upišate u gacice od straha. Isuse moj koje novinarstvo da me jeza hvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije