Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li pretjerao?

Ćosić se ispričao zbog prijenosa: I ja sam samo čovjek

Drago Ćosić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
27.01.2014.
u 10:45

– Ispričavam se zbog velike količine emocija i neprofesionalnosti koje sam iskazao tijekom prijenosa polufinalne utakmice Danske i Hrvatske

Drago Ćosić godinama nas oduševljava svojim prijenosima sportskih utakmica, ali prema nekima, u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva malo je pretjerao. Komentirajući utakmicu Hrvatske i Danske, previše vremena posvetio je njemačkim sucima, zbog čega je bio kritiziran.

Zbog toga se tijekom jučerašnjeg finala Europskog prvenstva ispričao gledateljima.

– Ispričavam se zbog velike količine emocija i neprofesionalnosti koje sam iskazao tijekom prijenosa polufinalne utakmice Danske i Hrvatske. Emocije su me ponijele, nadam se da mi to neće zamjeriti jer sam i ja samo čovjek – poručio je Ćosić.

>>Pokrenuta akcija na Facebooku: Kupimo sucima bolje naočale...

Komentara 51

DU
Deleted user
11:32 27.01.2014.

Nije mi jasno kako bilo koji Hrvat, navijac hrvatske reprezentacije moze bez nacionalnog i emotivnog naboja navijati na utakmicama naseg tima. Hladno, bez emocija mogu reagirati samo nenavijaci, da ne kazem nesto drugo. U zadnje vrijema se pokusavalo unistiti taj nacionalni zanos i kult hrvatske nogometne reprezentacije, a to se pokusava uciniti i na rukometnoj repki. Ocito neki na postu nisu culi navijanje juznoamerickih, talijanskih, spanjolskih komentatora. Zato, bez vrijedjanja drugih, i komentatori trebaju navijati za svoje ukazujuci na svoje,ali i tudje greske bez kompleksa. Pa nece valjda Cosic " navijati " poput Cvitkovica i Skansija koji su nase kosarkase popljuvali kad su god stigli na proslom EP.

ŠK
škafiškafnjak
11:22 27.01.2014.

Ti si Drago legenda i ostani što duže na poslu jer tvoji kolege od sportskog spektakla naprave "kamilicu",bez emocija nema nista u zivotu,samo nastavi tako jer mi koji volimo sport smo sretni što te imamo!

DO
domazl
11:31 27.01.2014.

Još je Drago mila majka, ali kada Bruno Kovačević prenosi skijanje, muka mi je kao na desetmetarskim valovima. Stalno melje, frflja, pljuje, tako da nervira i dekoncentrira gledatelje. Ne gasi se. Iznosi podatke bez veze sa sportom, trenutnom utrkom. Trebao bi malo disati, a ne stalno bla, bla. Zbog njega niti Ivica više ne vozi dobro. Najradije ne bi došao do cilja, da ne vidi Brunu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije