Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar furije

Corrales: Finale Hrvatska - Španjolska? Da bar tako bude!

Hrvatska - Španjolska
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/3
23.01.2020.
u 09:32

Na samom kraju nas je možda koštala fizička iscrpljenost. Nju uzrokuje ovakva vrsta obrane. U zadnjih deset minuta nismo izdržali njihovih 6-0, nedostajao nam je poneki pogodak za održavanje razlike, a oni su znali to iskoristiti brzim situacijama za gol - rekao je Ribera

Izbornik španjolske rukometne reprezentacije Jordi Ribera nije skrivao ljutnju što su njegovi igrači ispustili prednost od šest pogodaka prednosti protiv Hrvatske pa odigrali 22-22, no izrazio je zadovoljstvo bodom koji je njegovu momčad odveo u polufinale Europskog prvenstva s prvog mjesta u skupini.

- U prvom poluvremenu je utakmica bila izjednačena a u drugom smo mi napravili dobar posao u obrani. Na samom kraju nas je možda koštala fizička iscrpljenost. Nju uzrokuje ovakva vrsta obrane. U zadnjih deset minuta nismo izdržali njihovih 6-0, nedostajao nam je poneki pogodak za održavanje razlike, a oni su znali to iskoristiti brzim situacijama za gol - rekao je Ribera za španjolsku novinski agenciju EFE.

Hrvatska - Španjolska
1/17

- No najvažnije je da je momčad sačuvala taj bod te da smo prvi u skupini - dodao je.

Španjolska će u polufinalu igrati protiv Slovenije, a Hrvatska protiv Norveške.

- I mi i Hrvatska izašli smo po pobjedu, to se vidjelo. Nije bilo kalkuliranja. Premda smo i jedini i drugi rotirali igrače, namjera je bila očita. Pobijediti. A to je najbitnije - napomenuo je Ribera.

Španjolskog izbornika brine ozljeda Alexa Dušebajeva koji je nakon jednog dvoboja s Igorom Karačićem, u posljednjim minutama, morao napustiti teren. 

- Vidjet ćemo o čemu je riječ. Dok je još vruć ne možemo ništa znati, no čim se ohladi vidjet ćemo kako će reagirati - zaključio je Ribera.

Vratar Rodrigo Corrales napomenuo je kako je Španjolska pokazala karakter protiv Hrvatske.

- Pokazali smo karakter protiv njihove čvrste, izuzetno čvrste obrane, protiv protivnika koji je puno puta imao drugu priliku za udarac. Očito je da bi smo bili puno sretniji s pobjedom, jer smo imali prednost, no krivnja je na umoru - rekao je Corrales.

- No ja sam zadovoljan pristupom i bodom. On je vrijedan jer smo i dalje neporaženi a omogućuje nam da u polufinale uđemo s prvog mjesta u skupini. Istovremeno moramo čestitati Hrvatima jer su izašli na teren s jasnom namjerom da nas pobijede - dodao je.

Corrales vjeruje da je izgledno finale Španjolska - Hrvatska.

- Da bar tako bude, to bi značilo da bi smo u tu zadnju utakmicu ušli sa šansom za pobijediti. No svjesni smo da sada počinje dio prvenstva kada se najviše osjeća umor. Ali mi smo spremni - zaključio je.

>> Što nas čeka u polufinalu protiv Norveške? Najavljuje Večernjakov novinar Mladen Miletić

Komentara 2

NI
NikoCro
11:11 23.01.2020.

A i svi nekako pricaju o Norge Spain, a da ne bude finale Hr-Slo

NI
NikoCro
10:48 23.01.2020.

Pa kako drugo nego finale pa mi pobijedjujl to bi trebalo biti jasno, be zezamja bit ce tesko kako god

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije