Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA 29. PROSINCA

Cormier više nije UFC-ov prvak?

Cormier
Foto: Screenshot
01.11.2018.
u 09:43

Već se ranije spominjalo kako će Cormier ostati bez titule do 93 kilograma, koja će pripasti pobjedniku glavne borbe UFC 232 eventa, u kojoj se sastaju Jon Jones i Alexander Gustafsson.

Sudeći po službenim web stranicama Ultimate Fighting Championshipa, Daniel Cormier više nije prvak poluteške kategorije elitne svjetske MMA promocije, piše FightSite.hr.

Već se ranije spominjalo kako će Cormier ostati bez titule do 93 kilograma, koja će pripasti pobjedniku glavne borbe UFC 232 eventa, u kojoj se sastaju Jon Jones i Alexander Gustafsson. Cormieru se takav slijed događaja nije svidio te je u posljednje vrijeme izlazio s izjavama kako se ne misli tako lako odreći pojasa prvaka, no čini se da ga je UFC odluči lišiti istog puno ranije nego što se očekivalo.

Naime, na službenim web stranicama UFC-a, na popis prvaka, više nema Daniela Cormiera kao prvaka poluteške kategorije, odnosno navedeno je da je riječ o upražnjenoj poziciji. Naravno, zna se kako će se novi prvak dobiti 29. prosinca, no očekivalo se da bi situacija mogla biti kao s pojasom Conora McGregora.

Naime, UFC je sličnu situaciju odradio u lakoj kategoriji i to u travnju ove godine. Tada je Khabib Nurmagomedov postao prvak do 70 kilograma, no Conor McGregor držao je taj naslov sve dok borba Nurmagomedova i Iaquinte nije započela. 

Tako je Dana White od početka najavljivao, tako se na kraju i napravilo. Očekivalo se kako će ista situacija biti i ovdje, no čini se da je UFC odlučio zatvoriti usta neodlučnom Cormieru te ga lišiti titule. Očekujemo da bi tako nešto moglo uskoro biti i službeno objavljeno.

>> Pogledajte i Cro Copov trening

Komentara 1

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
10:01 01.11.2018.

Joj, ovo me je stvarno potreslo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije