Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JONES U TEŠKOJ

Cormier misli da Jones nikako ne može nokautirati Miočića: Ne udara dovoljno jako

Instagram/JonnyBones
02.03.2021.
u 14:34

Bones se priprema za svoj debi u teškoj kategoriji i nestrpljivo čeka pobjednika dvoboja za naslov prvaka između Stipe Miočića i izazivača Francisa Ngannoua koji će se održati 27. ožujka na UFC 260 priredbi u Las Vegasu

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones nije bio impresioniran glavnom borbom UFC Fight Night 186 priredbe na kojoj je Cyril Gane jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Jairzinha Rozenstruika. Američka MMA zvijezda najavila je svoju dominaciju u teškoj kategoriji, a borci kao što je Gane protiv njega neće dobro proći, piše Croring.

No nekadašnji prvak Daniel Cormier smatra kako Bones ne zna kako je u apsolutnoj kategoriji teško nekoga nokautirati, a to bi mogao biti njegov najveći problem.

– Jon Jones ne može nikoga nokautirati u teškoj kategoriji, pa tako ni Miočića ni Ngannoua. On jednostavno ne udara dovoljno jako. Ako nije mogao nokautirati poluteškaše, onda ne može nokautirati ni teškaše – izjavio je Daniel Cormier.

Bonesu ta izjava nije prošla ispod radara te je odmah uzvratio svom bivšem suparniku. Na društvenim mrežama je postavio snimku Cormiera s kraja njihove borbe na UFC 214 priredbi iz 2017. godine.

U tom je meču Jones nokautom nogom u glavu pobijedio Cormiera, ali mu ona nije priznata, jer je pao na dopinškom testu.

Ni Cormier mu nije ostao dužan te je na Twitteru podijelio Jonesovu objavu uz komentar:

"Postoji razlika između udarca rukom (punch) i nogom (kick). Glup si koliko si uvijek bio, što me ne iznenađuje. Zapleši za mene, ja te uvijek mogu natjerati da se pokreneš. Osim toga, ta se borba nije računala, ako nisi zaboravio, postojao je tu jedan problem. Sjećaš li se?"

Bones se priprema za svoj debi u teškoj kategoriji i nestrpljivo čeka pobjednika dvoboja za naslov prvaka između Stipe Miočića i izazivača Francisa Ngannoua koji će se održati 27. ožujka na UFC 260 priredbi u Las Vegasu.

Komentara 3

ZS
zeljko.stojanovic
15:00 02.03.2021.

Bones -->Jones

DI
Diesel
15:00 02.03.2021.

Jones je najprljaviji lik u MMA. Toliko je puta bio pun dopinga i uvjek su mu gledali kroz prste. Nadam se da ce ga Stipe razbiti kao beba zvecku, a ako ne Stipe, onda bar Francis.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
19:31 03.03.2021.

Stipek gubi od Franca a on od Jonesa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije