Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenhamov volonter

Ćorluka predstavlja dobrotvorni projekt Spursa

Vedran Ćorluka
Mišo Lišanin
08.12.2009.
u 16:31

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (23) nazočio je lansiranju najnovijega društvenog projekta svog kluba Tottenhama, pod imenom "Volonter Tottenham Hotspura".

Spomenuti projekt ima namjeru privući ljude iz zajednice u već postojeću Tottenhamovu dobrotvornu fondaciju, od koje bi koristi imali kako sami mladi volonteri, tako i djeca s posebnim potrebama, hendikepirane osobe i ostali potrebiti korisnici projekta.

Cijeli se događaj održao na stadionu Spursa White Hart Laneu, a hrvatski je reprezentativac sudjelovao u nekoliko radionica koje su demonstrirale kako bi volonteri trebali sudjelovati u različitim programima fondacije Tottenham Hotspura, poput MATP-a (Motoričkog trening-programa za osobe s teškoćama u učenju i fizičkim poteškoćama).

- Spursi fondacijom Tottenham Hotspura rade mnogo dobra za zajednicu i stoga sam sretan što sam došao ovdje danas i pokazao ljudima kako važna može biti njihova uloga volontera u ovom novom projektu - rekao je Ćorluka.

Cilj projekta je u svakoj od tri nadolazeće godine unovačiti 20 volontera i tako za korisnike fondacije osigurati ukupno 11.480 sati rada. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije