Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Ćorluka: Bolji sam od Modrića

07.02.2009.
u 12:24

U najnovijem broju britanskog tjednika ZOO-a našao se intervju s Vedranom Ćorlukom. Nogometaš Tottenhama najavio je sjevernolondonski derbi s Arsenalom.

- Najbitnija je stvar za nas da pobjeđujemo utakmice. Uspijevali smo ove sezone dobro igrati protiv najjačih premierligaških klubova, pa se nadam da tu praksu možemo nastaviti. Liga je ove sezone vrlo izjednačena, kvaliteta klubova iznimno je visoka. Tottenham u svojim redovima ima mnoštvo kvalitetnih nogometaša i nadam se da ćemo se do same završnice ustabiliti oko desetog mjesta ljestvice. Po mom sudu, među najboljih deset sastava lige svakako spadamo - rekao je hrvatski reprezentativac uoči nedjeljnog derbija s Arsenalom na White Hart Laneu.

Je li Harry Redknapp čovjek koji će spasiti Tottenham?
- Harry je svima dokazao da je vrlo dobar menadžer. Čim je došao, rekao nam je da smo daleko bolji nogometaši no što se činilo u tom trenutku. Trebao nam je čovjek koji će nam reći baš to.

... Pogotovo vašem sunarodnjaku Luki Modriću, koji je napokon počeo dokazivati da je dorastao ulozi organizatora igre jedne premierligaške momčadi...
- Luka je sjajan igrač koji se samo nije uspio odmah snaći. Jednostavno, nije znao što ga čeka. Sada mu je lakše: pun je samopouzdanja jer zna da mu menadžer vjeruje i drži ga za jednoga od najvažnijih igrača u momčadi. Zbog toga igra puno bolje nego na samom početku sezone.

Čini ste da ste i dalje kompići...
- Imam sjajan odnos s njim. Znamo se od 15. godine. Kada smo zajedno igrali u Dinamu, pitao sam ga: “Možeš li zamisliti da jednog dana zajedno igramo i i negdje drugdje u Europi?”. Nevjerojatno, ali upravo se to dogodilo.

Družite li se i dalje izvan terena?
- Igramo često playstation. Puno sam bolji od njega, iako vam on to vjerojatno ne bi htio priznati. Igramo Pro Evolution Soccer i jednostavno sam predobar za njega. S kim igramo? Ne bih želio otkrivati strane, ali mogu otkriti da vodimo puno velikih bitaka - završio je Ćorluka.

ZOO je inače tjednik namijenjen muškoj populaciji. Bavi se pubovskim temama: nogometom, golišavim ženama i modom. U istom bulevarskom stilu, “pubovskom činjenicom”, intervju završava: otkriva se da je Vedran Ćorluka jako dobar prijatelj s hrvatskim veznjakom Portsmoutha Nikom Kranjčarom, iako ga je jednom prilikom, slaveći naslov prvaka na ulicama, “javno prozvao debelom svinjom”!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije