Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači zadovoljni

Ćorluka: Bili smo oprezni, a opet sam se ozlijedio!

'11.08.2010., Bratislava - Gradski stadion. Odigrana je prijateljska nogometna utakmica Slovacka - Hrvatska. Vedran Corluka.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
12.08.2010.
u 07:38

- Sudac je morao svirati jedanaesterac, nisam od onih koji se bacaju. Ići ćemo jače u kvalifikacijama, kaže Olić.

Ni sva gužva oko natezanja Rapida i Glasgow Rangersa ne može iz takta izbaciti Nikicu Jelavića. Svoje je tu, u blizini Beča, u Bratislavi, napravio. Gol koji je donio remi.

- Svaki je gol drag, onaj za Hrvatsku još draži. Šteta imali smo bolje prigode, trebali smo slaviti - rekao je Nikica Jelavić u bratislavskoj sparnoj noći.

Je li ovaj pogodak korak bliže udarnom sastavu? Gužva u napadu je sada već ogromna?

- Ha, najvažnije je da sam tu da mi izbornik daje priliku. Naravno da bi svatko od nas volio biti od početka na terenu, ali dobro, ima nas kvalitetnih, jednom sam to ja, jednom netko drugi.

Ivica Olić se borio kao i uvijek do posljednjeg daha. Je li bio kazneni udarac u 40. minuti?

- Da, morao je to svirati, jer ja nisam od onih koji će se baciti. Prošao sam ga, on me udario, izmaknuo loptu. Na kraju ipak remi. Nismo bili kao nekad. Istina, teško smo dolazili do prigode, teško do gola. U nastavku je bilo malo bolje. No, siguran sam da ćemo u važnim, teškim utakmicama biti dobri. Jer, iskreno ovo nije bila prava natjecateljska utakmica, nismo svi zajedno stisnuli gas do daske - zaključio je Ivica Olić.

Vedran Ćorluka je dobro odigrao u obrani. No, sve nije završilo najbolje:

- Na početku utakmice sam osjetio bol u zglobu, istegnuo sam ga. Valjda će biti dobro. Bila je to utakmica u kojoj je bilo opreza, pred nama je početak sezone, puno teških utakmica, pa nas je izbornik čuvao. Bit će posve drukčije u kvalifikacijskim utakmicama - uvjeren je Čarli. (if)

Komentara 5

OB
-obrisani-
08:15 12.08.2010.

Ćorluka: Bili smo oprezni, a opet sam se ozlijedio jer moje tijelo se za vrijeme World Cupa naviklo ležati na sofi pored TV i nepomično gledati majstorije Slovenske reprezentacije a sada trćati za tim World Cup momcima iz Slovačke je umorna rabota i mišiči počnu krepavati i boljeti..!

OB
-obrisani-
12:22 12.08.2010.

Svaka čast Hrvatskoj! Možda i nije bilo najbolje jučer, ali u kvlifikacijama će biti pravi!! Slovenija je uz vas!!

MI
miropž
12:26 12.08.2010.

e moj Čarli..želim ti sve najbolje u karijeri i cjenim te kao nogometaša..ali kao čovjeka i ne baš..to ti je samo dokaz da Bog ne zaboravlja nikada..kada ti se više nije igralo u Dinamu glumio si ozljedu tetive..da bi nakon potpisivanja ugovora za Manchester City odmah proigrao drugi dan bez ikakve ozljede..sve se vraća sve plaća..kad tad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije