Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HALLE

Ćorić uvjerljivo do četvrtfinala, protivniku dao šest gemova

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
21.06.2018.
u 16:39

Ćorić u četvrtfinalu čeka Talijana Andreasa Seppija.

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Borna Ćorić (ATP - 34.) uvjerljivom je pobjedom 6:4, 6:2 protiv Gruzijca Nikoloza Basilašvilija (ATP - 85.) izborio mjesto u četvrtfinalu ATP turnira serije 500 na travnatoj podlozi u njemačkom Halleu.

Za našeg 21-godišnjeg tenisača ovo je prvo četvrtfinale na turnirima s travnatom podlogom, a do njega je stigao uvjerljivom predstavom. Jedan 'break' bio mu je dovoljan za osvajanje prvog seta, a još dva napravio je u drugom i pritom najboljem gruzijskom tenisaču nije dopustio nijednu priliku za oduzimanje servisa.

Ćorić u četvrtfinalu čeka Talijana Andreasa Seppija, protiv kojeg je poražen 2015. godine u 2. kolu Wimbledona u pet setova.

Dodig i Mektić u polufinalu parova

Suigrači iz hrvatske Davis Cup reprezentacije Ivan Dodig i Nikola Mektić na korak su od međusobnog obračuna za naslov pobjednika u konkurenciji parova na ATP turniru serije 500 u njemačkom Halleu, gdje su sa svojim partnerima, Amerikancem Rajeevom Ramom, odnosno Austrijancem Alexanderom Peyom, izborili mjesto u polufinalu.

Dodig i Ram su u četvrtfinalu nadigrali španjolsko-nizozemski par Granollers - Haase sa 7:5, 7:5 i u polufinalu će igrati protiv prvih nositelja, Poljaka Kubota i Brazilca Mela.

Mektić i Peya su sa 6:3, 6:3 nadigrali Šibenčanina Franka Škugora i Britanca Dominica Inglota, koji su prošlog tjedna osvojili naslov na turniru u nizozemskom 's-Hertogenboschu. Za mjesto u finalu Mektić i Peya će se boriti protiv domaćih predstavnika, braće Alexandera i Mische Zvereva.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:46 21.06.2018.

Ajde Borna, konačno odrasti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije