Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Auckland

Ćorić u Aucklandu izgubio od 49. igrača svijeta

Ćorić - Nadal
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.01.2015.
u 09:05

Bolji od našeg tenisača bio je Španjolac Pablo Carreno Busta

Borna Ćorić se u šesnaestini finala oprostio od turnira u novozelandskom Aucklandu. Bolji od našeg tenisača bio je Španjolac Pablo Carreno Busta.

49. igrač svijeta Ćorića je svladao sa 6:4 i 6:3 za sat i 13 minuta igre. U prvom je setu našem mladom tenisaču jednom oduzeo servis, a u drugom je to napravio dva puta.

Dodajmo i da je Ćorić prije ovoga meča dao intervju za službenu stranicu ATP-a.

– Cilj mi je 2015. godinu završiti među 15 najboljih. Mogu to ostvariti, mislim da je to realan cilj. Mogu pobijediti sve igrače, osim onih iz top 10 – rekao je Ćorić, 90. igrač svijeta.

>> Borna Ćorić: Nisam htio omalovažiti Murraya i Đokovića

Komentara 7

Avatar rajetin
rajetin
10:02 13.01.2015.

Borna bi se malo trebao spustiti na zemlju. Sjetite se Bernarda Tomića kojemu je bilo ispod časti trenirati s Hewittom. Tomić je imao blistaviju juniorsu karijeru od bilo koga. S 19 bio je 27. igrač svijeta. Danas u 23. nalazi se na 71. mjestu. Borna je bogomdani talent, veliki radnik i borac, ali malo ga je lupilo u glavu. Prije mjesec dana rekao je da mu je ove godine cilj uči mešu prvih 50. nekoliko tjedana kasnije cilj je prvih 15. Onda si je nakalemio taj idiotski tatoo koji je čak i za tinejdžera prebedast. Oni koji su mu bliski trebali bi o ovome dobro razmisliti. Da ne bude prekasno.

PE
peugeot
17:27 13.01.2015.

Znao sam, samo neka hrvatski novinari (pogotovo "Vecernjaka") nastave da o Borni pisu hvalospjeve. Jos malo pa Borna postade - "Joker" (Djokovic) ! Nastavite vi s pohvalama pa cete vidjeti sta ce od njega postati. Tako su francuski novinari u nebesa uzdizali Richarda Gasqueta dok je jos bio posve mali. Te "teniski genije", te "teniski Mozzart" i tako to. A da su francuska piskarala i skrabala teniska sutjela mozda bi Richard Gasquet zasluzujuci kvalitetima neprikosnoveno zasjeo na prvo mjesto ljestvice ATP. Hajde, Borna Coricu, ti si gromada teniska, ti si najbolji - i tako to i u tom stilu. Bravo, nema sta !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije