Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski kup

Ćorić pobjedu protiv trećeligaša odgledao s klupe

Foto: Reuters/Pixsell
14.01.2019.
u 23:50

Roma će u četvrtfinalu gostovati kod Fiorentine

U posljednjoj utakmici osmine finala Kupa Italije, odigranoj na rimskom Olimpicu, Roma je s 4:0 pobijedila trećeligaša Entellu. Dva pogotka za Romu postigao je Čeh Patrik Schick (1, 47), a po jedan Marcano (45+2) i Javier Pastore (75).

Ante Ćorić je ostao na klupi za pričuve domaće momčadi koja će u četvrtfinalu gostovati kod Fiorentine. 

Nogometaši Atalante plasirali su se u četvrtfinale pobjedom 2:0 (0:0) na gostovanju kod Cagliarija, a među strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Mario Pašalić unatoč tome što je u igru ušao tek u prvoj minuti sučevog vremena.

Atalanta će u četvrtfinalu gostovati kod Juventusa, a preostala dva para su Milan - Napoli i Inter - Lazio. Četvrtfinalne utakmice talijanskog Kupa na rasporedu su 30. siječnja.

Ključne riječi

Komentara 1

JU
juma
23:55 14.01.2019.

Mamic je kriv sto ne igra niti u najlaksim utakmicama, niti barem u takvim ne ulazi u igru kod rezultata 3 : 0.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije