Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se finale

Ćorić nahvalio srpskog asa: Sjajan je čovjek, može biti uzor svima

Borna Ćorić Frances Tiafoe Davis kup
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
15.11.2018.
u 16:50

- Drago mi je što sam otišao u London na Masters, ne bih toliko trenirao da sam ostao kod kuće

Borna Ćorić trenutačno provodi dane u Londonu. Druga je alternativa na završnom Mastersu, ali je našao u toj situaciji pozitivnu stranu priče. Kaže, da je ostao kod kuće, ne bi toliko trenirao, a ispred Hrvatske je veliko finale u Davisovu kupu u kojem će nastupiti protiv Francuske u Lilleu.

- Čeka nas 30 tisuća navijača i sjajna atmosfera. Imamo jaku momčad i nadamo se pobjedi. Osjećam pritisak i nije mi svejedno. Jedno je igrati za samog sebe, na to sam navikao, ali sada igram za navijače i Hrvatsku - kazao je Ćorić za Sportklub, pa naglasio da su mu atmosfera uz reprezentaciju prethodnih godina ipak davala dodatnu motivaciju.

Najuspješniju sezonu u karijeri je prokomentirao ovako:

- Sazrio sam. Napredovao sam u svim segmentima i to je rezultiralo dosad najboljom godinom. Dogodio se i pomak na US Openu, ali u Ausutraliji još nisam dobio meč. Imat ću dvadesetak dana odmora iza finala Davisovog kupa, te u međuvremenu treba pogledati mečeve s kojima nismo bili zadovoljni i odlučiti na čemu ponajviše raditi - rekao je hrvatski tenisač i na kraju razgovora pohvalio srpskog kolegu.

- Novak Đoković je prvenstveno sjajan čovjek, izuzetno pristojan i smiren, te doista može biti uzor svima. Uz to treba istaknuti i pohvaliti njegovu radnu etiku, ali i stil njegovog života, način kako igra tenis. 

Komentara 14

PE
peugeot
17:07 15.11.2018.

Nole, Nole, svi te ljudi odreda cijene i vole!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:33 15.11.2018.

Bratstvo i jedinstvo.

PO
POBROZDS
18:36 15.11.2018.

Nole Hrvatina! zato ga hvali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije