Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju za Večernji TV

Ćorić: Mogu reći da jako dobro živim, a u slobodno vrijeme ne gledam tenis

Borna Ćorić
Foto: Screenshot
1/2
08.09.2018.
u 10:45

- Iskreno, nije moglo više od ovoga jer Del Potro je zaista bio bolji. Nema se tu što puno reći, čovjek nije igrao tenis 2 godine i sad se vratio u Top 3

Borna Ćorić na US Openu je došao do osmine finala i tamo ispao od Del Potra, ali može biti zadovoljan je r mu je to bio najveći uspjeg na nekom Grand slam turniru u karijeri.

U petak je Ćorić posjetio našu redakciju i dao intervju za Večernji TV.

>>Pogledajte intervju s Bornom Ćorićem

- Iskreno, nije moglo više od ovoga jer Del Potro je zaista bio bolji. Nema se tu što puno reći, čovjek nije igrao tenis 2 godine i sad se vratio u Top 3, započeo je razgovor Ćorić.

Pred nama je polufinale Davisova kupa, sljedeći tjedan u Zadru igramo protiv SAD-a, što očekivati?

- Njima neće igrati Isner, što je za nas dobro i zbog toga smo mi blagi favoriti. U Zadru sam igrao 2016. godine i bila je sjajna atmosfera, a to nam svima puno znači. Zato pozivam sve ljude koji mogu da dođu i navijaju za nas.

Borna je otkrio kako na turnirima nema baš puno vremena za razgledavanje gradova s obzirom na sve obveze koje imaju tijekom turnira.

- Ne stignemo puno, ali ne mogu se žaliti. Stvarno dobro živim, vidim dosta novih mjesta, upoznajem nove ljude i na kraju krajeva radim ono što volim i od toga živim.

A što je još rekao Borna Ćorić u zanimljivom intervjuu pogledajte u našem videu.

Borna Ćorić
1/5
Ključne riječi

Komentara 2

MA
malmo62
11:47 08.09.2018.

Idemo Borna, ti mozes lako sledece godine do prvih pet. Samo raspali po loptici. Divno te je gledati. Pametan si ti momak, mozes ti to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije