Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Rio de Janeiro

Ćorić izborio četvrtfinale nakon drame u trećem setu

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
21.02.2020.
u 09:19

Prolaz u polufinale će hrvatski tenisač tražiti protiv Talijana Lorenza Sonege

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u četvrtak u četvrtfinale teniskog ATP turnira u Rio de Janeiru gdje je u drugom kolu sa 6:3, 1:6, 7:6 (5) svladao Brazilca Thiaga Wilda poslije dva sata i 21 minutu igre.

U prvom esetu je Ćorić suparniku dva puta uzeo servis, svoje izgubio jednom, no u drugom setu je hrvatski tenisač potpuno izgubio kontrolu nad igrom i pao sa 6:1. Treći set donosi potpuno izjednačenu igru i odlučuje ga tie break.

Ćorić je u meču servirao sedam aseva, a Wild osam. Ćorić je iskoristio devet od 12 break lopti, a svoj je servis izgubio pet puta. 

Prolaz u polufinale će hrvatski tenisač tražiti protiv Talijana Lorenza Sonege, 52. na ljestvici s kojim do sada nije igrao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije