Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće u Italiji

Ćorić ide u Rim na liječnički pregled, stigla prva ponuda za Kalinića

Ante Ćorić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
24.05.2018.
u 10:15

Prođe li sve u najboljem redu, 21-godišnji dinamovac potpisat će za Romu

Ante Ćorić ide u Rim gdje će u četvrtak i petak biti na liječničkom pregledu. Prođe li sve u najboljem redu, 21-godišnji dinamovac potpisat će za Romu. Dinamo je sve dogovorio s talijanskim prvoligašem oko Antina prelaska.

No nije Ćorić jedini hrvatski igrač koji puni stupce u talijanskim medijima. Naime, malo je onih koji vjeruju da će Nikola Kalinić i sljedeće sezone igrati za Milan.

Ante Ćorić
1/25

Na adresu crveno-crnih počele su stizati prve ponude, a za hrvatskog napadača zanima se moskovski Lokomotiv, piše Calciomercato. U ruskom prvoligašu već nekoliko sezona igra Vedran Ćorluka.

Nije poznato koliko Rusi nude za Kalinića koji je lani iz Fiorentine u Milan stigao za 25 milijuna eura. Nikola je prošle sezone zabio šest golova, a sada po Transfermarktu njegova cijena 16 milijuna eura.

Ante Ćorić
1/8

Komentara 4

DU
Deleted user
11:32 24.05.2018.

Bandić je Ćoriću sredio transfer u Romu/Rim. zato je išao tam 62 puta...

KU
kupatilo
11:31 24.05.2018.

Kalinic nevrijedi ni 600.000.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:55 24.05.2018.

Ne znam koga bi više tukao Ćorića ili onog ( savjetnika ) ko mu dozvoljava da se tako popnaša ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije