Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir

Ćorić danas protiv Thiema za četvrtfinale Mastersa u Madridu

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.05.2018.
u 09:10

Dvoboj Borne Ćorića i Dominica Thiema na rasporedu je kao treći na terenu broj tri madridskog teniskog kompleksa, a mečevi počinje točno u podne

Borna Ćorić će za mjesto u četvrtfinalu ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu u četvrtak igrati protiv prošlogodišnjeg finalista, Austrijanca Dominica Thiema, koji je u 2. kolu s 4-6, 6-3, 7-5 nadigrao Argentinca Federica Delbonisa nakon dva sata i 23 minute borbe.

Našem je tenisaču bilo potrebno samo 70 minuta za uvjerljivu 6-0, 6-2 pobjedu protiv Nijemca Jan-Lennarda Struffa.

Kako bi ponovio prošlogodišnji rezultat u Madridu, Borna Ćorić će morati uzvratiti sedmom tenisaču svijeta, jer je upravo on bio taj koji ga je pobijedio u prošlogodišnjem četvrtfinalu. Thiem je prije godinu dana slavio sa 6-1, 6-4.

No, 21-godišnji Zagrepčanin je ove godine u puno boljoj formi nego što je bio prije godinu dana, a to je pokazao i uvjerljivom pobjedom protiv Struffa u koju je ugradio 17 izravnih poena i samo sedam pogrešaka. Imao je 63 % pogođenih prvih servisa i zabio sedam aseva.

Dvoboj Borne Ćorića i Dominica Thiema na rasporedu je kao treći na terenu broj tri madridskog teniskog kompleksa, a mečevi počinje točno u podne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije