Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazala atribute

Schumacherova žena mjesec dana nakon razvoda od vozača F1 skinula se za Playboy

Cora Schumacher
Foto: Screenshot
1/2
13.05.2015.
u 11:43

– Naravno da ga nisam informirala o tome, on mi više nije muž i ne treba znati takve stvari – rekla je Cora

Cora Schumacher, donedavna supruga vozača formule 1 Ralfa, Michaelova brata, nakon dugog nagovaranja napokon se razgolitila za njemačko izdanje Playboya. Kako pišu njemački mediji, Cora je već nekoliko puta dobila njihovu ponudu, ali ih je odbila.

No, mjesec dana nakon razvoda od poznatog vozača odlučila se za takav potez i oduševila muškarce diljem svijeta. Ralf nije znao da će se ona slikati za poznati časopis, ali, kako ona kaže, to nije njegova stvar.

– Naravno da ga nisam informirala o tome, on mi više nije muž i ne treba znati takve stvari – rekla je Cora koja s Ralfom ima 13-godišnjeg sina Davida. Dodajmo da se ona prije braka bavila manekenstvom.

>>LeBron James 'lajkao' njezinu guzu pa odlučila napustiti fakultet: 'To je Božji znak'

Komentara 15

TO
tolitol
12:58 13.05.2015.

Još jedan naslov "navlakuša". Ne radi se o bivšoj supruzi Michaela Schumacher nego njegova brata Ralfa. Bravo Večernji!

MA
mariodujic
15:15 13.05.2015.

Sto vam znači jedan više klik danas ako ih sutra necete imati jer ce te izgubiti čitatelje sa ovakvim navlakušama? Jadno

BA
balic
12:09 13.05.2015.

hahahah otkrila nove atribute,pa ako su vam silikonske grudi atributi,aplauz aplauz.Kud ide ovaj svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije