Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

CO Zagreb ostaje do kraja sezone i bez Stepančića?

Zagreb CO, Stepančić (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
18.04.2014.
u 21:14

Dobra vijest je da se taj prst može bandažirati pa bi Luka mogao igrati ako će trebati. Na toj poziciji Boris Dvoršek, trener CO Zagreba, ima još samo Vuglača i Šebetića

Nakon Stipe Mandalinića, CO Zagreb bi završnicu sezone mogao odigrati i bez Luke Stepančića. Njemu je na utakmici protiv Varaždina puknula tetiva srednjeg prsta šuterske ruke. Stanka je najmanje desetak dana, tako da Luka neće igrati protiv Dubrave, 26. travnja.

Dobra vijest je da se taj prst može bandažirati pa bi Luka mogao igrati ako će trebati. Na toj poziciji Boris Dvoršek, trener CO Zagreba, ima još samo Vuglača i Šebetića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije