Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Clippersi nadigrali Phoenix, Zubac bolji od Šarića

Ivica Zubac
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
27.02.2020.
u 11:04

Cleveland Cavaliers su kod kuće sa 108-94 bili bolji od Philadelphia 76ersa, a večer je obilježila ozljeda ramena Joela Embiida

U sinoćnjem srazu između LA Clippersa Ivice Zubca i Phoenix Sunsa Darija Šarića slavila je momčad iz Los Angelesa sa 102-92, dok je Utah Jazz Bojana Bogdanovića poražen kod kuće od Boston Celticsa. 

Clippersi su u gostima svladali Phoenix iako su u prvoj četvrtini zaostajali 11 koševa. Do pobjede ih je vodio Kawhi Leonard sa 24 koša i 14 skokova. Marcus Morris Sr. je dodao 18 koševa, a Zubac je pobjedi svoje momčadi pridonio sa šest koševa (šut iz igre 3/6), pet skokova i jednom asistencijom u 20 minuta na terenu. 

Ivica Zubac
1/5

Kod Sunsa najbolji je bio sa 25 ubačaja i 17 skokova Deandre Aytona, dok je Ricky Rubio ubacio 18 koševa i upisao 10 asistencija. Dario Šarić je zaigrao u prvoj momčadi i u 31 minutu na terenu zabio je pet koševa uz loš šut iz igre 1/7 i za trice 0/3 te je ugrabio devet skokova uz tri asistencije. 

Boston Celtics su u Salt Lake Cityju svladali domaće Utah Jazz sa 114-103, a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nije imao dobru šutersku večer- u 34 minute je zabio tri koša uz šut iz igre 1/8 od čega su četiri promašaja za tricu. Tome je dodao četiri skoka i jednu asistenciju. 

Jayson Tatum je predvodio Boston sa 33 koša i 11 skokova, dok je kod Jazza, kojem je ovo četvrti poraz zaredom, najbolji bio Donovan Mitchell sa 37 ubačaja.

Cleveland Cavaliers su kod kuće sa 108-94 bili bolji od Philadelphia 76ersa, a večer je obilježila ozljeda ramena Joela Embiida. 
   
Collin Sexton je bio najbolji u redovima pobjedničke momčadi, utakmicu je završio sa 28 koševa, dok je Larry Nance Jr. dodao 13 koševa i 15 skokova. Ante Žižić je zaigrao nakon dulje vremena i u sedam minuta je upisao šest koševa (šut iz igre 3/4), dva skoka, jednu asistenciju i jedan blok. 

Embiid je zaradio ozljedu baš pri sudaru s hrvatskim košarkašem 49 sekundi prije kraja prve četvrtine.

Shake Milton je sa 20 koševa bio najbolji pojedinac Sixersa kojima je ovo sedmi poraz u gostima zaredom.

Dallas Mavericks u sa 109-103 nadigrali San Antonio Spurse, a Luka Dončić je stigao do 13. triple doublea u sezoni i 21. u karijeri upisavši 26 koševa, 14 asistencija i deset skokova za pobjedu gostujuće momčadi. 

Mavericks su na poluvremenu imali prednost od deset koševa, a 11 koševa nakon tri četvrtine prije nego se San Antonio "probudio" u zadnjoj četvrtini.

Porzingis je bio najbolji strijelac Dallsa sa 28 koševa i 12 skokova, dok je Spurse predvodio DeMar DeRozan sa 27 ubačaja i devet asistencija. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
11:23 27.02.2020.

Babo MVP!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije