Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

City uz dosta muke svladao Villu, prvi pogodak obilježila sporna situacija

Premier League - Manchester City v Aston Villa
martin Rickett/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.01.2021.
u 22:33

Bio je to obostrano otvoren susret koji je odlučen nevjerojatnom pogreškom čitave sudačke postave

Nogometaši Manchester Cityja 2:0 pobjedom protiv Aston Ville u zaostalom susretu 1. kola engleskog prvenstva privremeno su zasjeli na vrh ljestvice.

Bio je to obostrano otvoren susret koji je odlučen nevjerojatnom pogreškom čitave sudačke postave. Oba sastava promašila su veliki broj prilika sve do 79. minute kada je Manchester City poveo golom Bernarda Silve.

Portugalac je jakim udarcem sa 20-ak metara svladao sjajnog vratara Aston Ville Martineza. No, Silvi je loptu dodao Rodri koji se prethodno aktivirao iz nedopuštene situacije.

Rodri se nalazio u zaleđu kada je loptu upućenu njemu presjekao stoper gostiju Mings, ali Španjolac je odmah potom onemogućio Mingsa u raščišćavanju situacije pred svojim vratima. Linijski sudac nije ništa označio, a nisu se oglasili niti VAR suci pa je pogodak priznat na veliko negodovanje menadžera Ville Deana Smitha koji je zato i isključen.

Na konačnih 2:0 povisio je Gundogan u 90. minuti iz kaznenog udarca dosuđenog nakon igranja rukom Casha.

City je sada vodeći sa 38 bodova iz 18 susreta, isti učinak ima i drugi Leicester City koji je odigrao 19 utakmica, dok treći Manchester United ima 37 bodova iz 18 utakmica. Aston Villa je ostala 11. sa 26 bodova iz 16 odigranih dvoboja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije