Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA ASTON VILLA

City sve bliže osvajanju naslova prvaka Engleske

FA Cup Semi Final - Chelsea v Manchester City
Adam Davy/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.04.2021.
u 23:35

Vodeći Manchester City sada ima 77 bodova, 11 više uz utakmicu više od drugog Manchester Uniteda, dok je Aston Villa ostala 11. sa 44 boda.

Nogometaši Manchester Cityja napravili su još jedan korak ka osvajanju naslova prvaka Engleske 2:1 (2:1) pobjedom na gostovanju kod Aston Ville u susretu 32. kola igranom u srijedu.

Domaći su poveli nakon samo 20 sekundi preko McGinna, no pritisak gostiju donio je preokret i prije odlaska na odmor. Foden je u 22. minuti poravnao na 1:1, da bi Rodri u 40. doveo City u vodstvo koje je u nastavku lakoćom održao.

Vodeći Manchester City sada ima 77 bodova, 11 više uz utakmicu više od drugog Manchester Uniteda, dok je Aston Villa ostala 11. sa 44 boda.

Ranije u srijedu je u zaostalom susretu 29. kola Tottenham Hotspur je kao domaćin svladao Southampton sa 2:1 (0:1). Gosti su poveli preko Ingsa u 30. minuti koji je poentirao nakon udarca iz kuta, na 1-1 poravnao je Bale u 60. minuti kada je ostao sam na desnoj strani kaznenog prtostora, da bi važna tri boda Tottenhamu u borbi za europske pozicije sljedeće sezone osigurao Son iz kaznenog udarca u 90. minuti.

Tottenham je sada šesti na ljestvici sa 53 boda, koliko ima i sedmi Liverpool koji je odigrao susret manje, dok je Southampton 14. sa 36 bodova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije