Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 2:0

City rutinski pobijedio Crystal Palace i nastavio borbu za naslov

Edin Džeko
Reuters (Ilustracija)
27.04.2014.
u 19:14

U slučaju da na kraju sezone neke od ovih momčadi imale isti broj bodova, gledala bi se gol-razlika, a City je u tom segmentu trenutačno najbolji

Nogometaši Manchester Cityja iskoristili su kiks Liverpoola protiv Chelseaja i približili se vrhu ljestvice. Oni su danas u gostima pobijedili Crystal Palace 2:0.

Tek što je utakmice počela 'građani' su poveli. Yaya Toure je u četvrtoj minuti ubacio loptu u kazneni prostor, a Edin Džeko bio najviši u skoku i zabio za 1:0. Dvije minute prije odmora Toure je primio loptu na centru, odigrao dupli pas s Džekom, zatim i s Nasrijem, a kada je ušao u šesnaesterac odličnim je udarcem pogodio suprotne rašlje.

Do kraja utakmice City je sačuvao prednosti i sada je samo tri boda iza vodećeg Liverpoola te dva iza Chelseaja. Međutim, ima i utakmicu manje. U slučaju da na kraju sezone neke od ovih momčadi imale isti broj bodova, gledala bi se gol-razlika, a City je u tom segmentu trenutačno najbolji.

U ostalim utakmicama igranim danas Chelsea je u gostima pobijedio Liverpool 2:0, dok je Sunderland sa 4:0 uništio Cardiff.

>>Atletico sigurno korača prema osvajanju naslova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije