Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbudljivo na Otoku

City razbio Huddersfield, Aguero deveti hat-trick u engleskoj ligi

Sergio Aguero
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
19.08.2018.
u 16:59

Pobjedu i to drugu ove sezone, ostvario je i Watford koji je na gostovanju pobijedio Burnley 3-1

Aktualni engleski nogometni prvak Manchester City pobijedio je Huddersfield sa 6-1 u susretu drugog kola engleskog prvenstva, dok je Watford na gostovanju pobijedio Burnley 3-1 ostvarivši i drugu pobjedu ove sezone.

Junak utakmice igrane pred 54.000 gledatelja na stadionu Etihad bio je argentinski napadač Sergio Aguero koji je postigao tri gola (25, 35, 75), a među strijelce upisali su se i Gabriel Jesus (31), David Silva (48) i Terence Kongolo (84-ag). Pogodak za goste zabio je Jon Stankovič u 43. minuti.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Zanimljivo, za prvi pogodak Cityja asistirao je vratar Ederson koji je uputio dugačku loptu Agueru. Brazilac je tako postao prvi vratar u povijesti 'Građana' koji je zabilježio asistenciju.

Agueru je to bio deveti hat-trick u Premiershipu i samo je Alan Shearer uspješniji. Bivši napadač Southamptona, Blackburn Roversa i Newcastle Uniteda je u elitnom razredu engleskog nogometa upisao 11 hat-trickova. 

Pobjedu i to drugu ove sezone, ostvario je i Watford koji je na gostovanju pobijedio Burnley 3-1. Watford je do sada samo jednom otvorio prvenstvo s dvije pobjede. Bilo je to 1983. godine kada je na koncu bio drugi.

Golove za Watford zabili su  Gray (3), Deeney (48) i Hughes (51), a za domaći sastav Tarkowski (7).

Sergio Aguero
1/5

Komentara 1

ČI
Čitalac
09:26 20.08.2018.

Aguero je dobar igrač, u cityju uvijek na nivou. Ima nesreću da su mu suigrači u Argentini ispod prosjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije