Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO IM JE TO ZNAČILO

City nakon ispadanja objavio jednu od najčudnijih poruka koje smo ikada vidjeli

City
Foto: Pixsell/Reuters
1/9
18.04.2019.
u 10:39

Man. City na Twitter-profilu napisao je: Wfiuhefijvbeojefvnojegfnvepgfjevgpinbgw.

Utakmica između Manchester Cityja i Tottenhama bila je zaista spektakularna i ponudila sve zbog čega volimo nogomet. Iako smo u ovoj fazi natjecanja navikli na čvrste utakmice, taktička nadmudrivanja i početno ispitivanje snaga bez mnogo pravih prilika, ovo sinoć bila je suprotnost tome. Svi ljubitelji nogometa, a koji su ujedno i ljubitelji dramskih serija pa su sinoć smatrali da im je bolje pogledati posljednjih desetak minuta serije “Pogrešan čovjek” misleći da neće ništa propustiti – grdno su se prevarili. Jer, uz dužno poštovanje dramatici spomenute serije, puno veća drama u tim se trenucima odvijala na Etihadu. Tamo se, naime, u prvih desetak minuta odvijalo nešto što bi i Alfred Hitchcock teško smislio. U 11. minuti na semaforu je stajalo 2:2!

Drama od početka do kraja

Sve je započelo pogotkom Raheema Sterling u 4. minuti, što je bio najbrži gol Manchester Cityja u povijesti Lige prvaka. Tribine su erumpirale, navijači domaće momčadi nisu mogli poželjeti bolji početak, a čak je i inače ozbiljni Pep Guardiola pokazao malo emocija. No uslijedila su dva hladna tuša, a “vodu je pustio” Son Heung-Min koji je zabio u sedmoj i desetoj minuti za potpuni preokret Tottenhama. No samo minutu kasnije Bernardo Silva izjednačio je na 2:2. U tom trenutku “eksplodirale” su društvene mreže, nogometni zaljubljenici iz cijeloga svijeta počeli su komentirati nevjerojatan početak susreta. A kad je deset minuta nakon toga Sterling zabio svoj drugi gol na susretu i ponovno vratio građane u vodstvo, u raspravu se uključio i legendarni Gary Lineker.

“Jeb... Ako se ovako nastavi, do poluvremena će mi trebati abak (drveno pomagalo za računanje, nap.a.)”, našalio se Lineker.

I, zaista, imali smo se svi čemu diviti i veseliti jer smo sudjelovali u nečemu što se dosad nikad nije moglo vidjeti. Pet pogodaka u samo 21 minuti rekord je Lige prvaka koji su do sinoć držali Borussia Dortmund i varšavska Legija. U tom je susretu, igranom 2016. godine, pet pogotka postignuto do 24. minute, a na kraju je Borussia slavila s 8:4.

Do poluvremena rezultat se nije mijenjao, ali drama se nastavila i u drugom dijelu. Aguero je u 59. minuti zabio za 4:2, što je bio rezultat koji je City vodio u polufinale, ali je Llorente u 73. minuti postigao pogodak koji je tamo ipak odveo Spurse. Pregledavala se i snimka jer su građani sugerirali da je napadač Tottenhama igrao rukom, ali Cüneyt Çakır pokazao je na centar. Nije ni tu bio kraj ove dramatične priče jer je City mrežu zatresao i u 93. minuti, ali dok su navijači od sreće skakali na tribinama, a Pep Guardiola pokraj klupe, sudac je dobio dojavu da je bila riječ o zaleđu. Gol nije priznat, na stadionu je nastao muk koji su prekinuli tek igrači i navijači Tottenhama nakon što je označen kraj susreta. Spursima sada slijedi obračun s ovosezonskim hitom – Ajaxom.

Liverpool lako slavio

– Nikad nisam vidio nešto ovakvo. Bilo je ludo i jako teško. Nekad nas VAR naljuti, ali danas, Bogu hvala, nije bilo tako – rekao je nakon susreta junak Son.

Sve to bio je šok za Manchester City koji je na svojem Twitter profilu objavio vrlo čudnu poruku. U njoj stoji: "Wfiuhefijvbeojefvnojegfnvepgfjevgpinbgw."

Objava je dobila gotovo 200,000 likeova, a podijeljena je gotovo 100,000 puta.

>> Pogledajte koliko hrvatski nogometaš vrijede na tržištu

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Dadinho
Dadinho
11:15 18.04.2019.

To je opis njihove igre sinoč.

CE
cepiYE
12:10 18.04.2019.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Dobio sam prvi mjesec od 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam kući odnio najmanje 7645 eura na 9264 eura tjedno. ->>>>> www.WebJob33.Com

DH
dalibor.hren
07:02 19.04.2019.

Možda ponekad VAR i vara!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije