Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVSKA KRIŽALJKA

Čistka u Maksimiru: Dinamo se riješio igrača kojeg su pratile afere

Iyayi Believe Atiemwen
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
12.02.2020.
u 15:40

Trener Nenad Bjelica i ranije je rekao da bi bilo dobro pokojeg igrača potpisati prije ljeta. Jer tako će lakše planirati ono što će se tada događati, lakše se pripremati u na ljeto za europske izazove

Dinamo nastavlja svoju pametnu sportsku politiku koja gleda dugoročno. Nije jeftina, ali je učinkovita i na kraju donosi i dobru zaradu plavima.

Zimski potpis desnog beka Frana Karačića koji stiže iz Lokomotive, a očito i skorašnji potpis Lirima Kastratija, također iz lokosa, pametna su ulaganja.

Iyayi Believe Atiemwen
1/18

Trener Nenad Bjelica i ranije je rekao da bi bilo dobro pokojeg igrača potpisati prije ljeta. Jer tako će lakše planirati ono što će se tada događati, lakše se pripremati u na ljeto za europske izazove.

Puno upita za Stojanovića

Fran Karačić desni je bek, iza sebe ima više od 110 utakmica u lokosima. Pouzdan je igrač i dobro će doći plavima. Doduše, u ovom trenutku Bjelica na toj poziciji ima Petra Stojanovića koji čvrsto drži mjesto u udarnoj postavi.

No za reprezentativca Slovenije bilo je dosta upita tijekom ove sezone, mlad je, a iskusan i neće biti čudo ako na ljeto ode. Uz njega, tu je i Iranac Moharrami, dobi duh plave svlačionice, koji je polusezonu proveo na posudbi u Lokomotivi i tamo je igrao dobro, ali u Dinamu još uvijek nije pokazao vrhunsku klasu uza sve svoje dobre predispozicije.

Dolaskom Karačića konkurencija će biti ogromna i, ako ostane Stojanović, može se očekivati da će otići Moharrami.

Još će više promjena uzrokovati vjerojatni dolazak Lirima Kastratija. Igrač kojem je idealna pozicija desno krilo za oko dva milijuna eura trebao bi stići s Kajzerice u Maksimir, potpisati sada i onda se plavima priključiti na ljeto.

A zasad plavi na poziciji krilnih napadača imaju priličan broj igrača, prije svega tu su Kądzior i Hajrović na desnoj strani, Oršić, Atiemwen, mladi Marin, pa i polivalentni Mario Ćuže na drugoj.

Dakle, morat će biti “čistionica”. Može se očekivati da će s desne strane otići Hajrović koji još nije našao svoju pravu formu tijekom cijelog ovog prvenstva, a ugovor mu istječe za manje od godinu dana.

Otišao je i Iyayi Believe Atiemwen koji je poslan na posudbu u Lokomotivu.  

"Sretan sam što sam došao u Lokomotivu. Nadam se da ću svojim dobrim igrama pomoći momčadi u ostvarivanju što boljih rezultata. Željan sam igre i utakmice, želim se što prije predstaviti i nametnuti na terenu", objavio je klub s Kajzerice.

Atiemwen se nije naigrao u Dinamu nakon što je došao iz Gorice pa je ovakav rasplet bio očekivan. Jedini adut mu je što je još uvijek dosta mlad, tek su mu 24 godine i ima vremena probuditi svoju karijeru koja je očito jako zastala dolaskom u Dinamo. Zapravo je šteta što je propao prvotni plan s njim, Dinamo ga je prije godinu dana trebao kupiti, ali i odmah poslati Zoranu Mamiću na posudbu Al Ain koji bi ga onda vjerojatno i otkupio.

No to se nije dogodilo, Atiemwen je ostao. “Napale” su ga i privatne afere, bivša djevojka optužila ga je za napad ubrzo nakon što je došao u Dinamo.

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
derin
20:25 12.02.2020.

Odnos Dinamo lokomotiva je sramotan i bio bi red da se ti odnosi urede, a ne da igrači prelaze kao na kolodvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije