Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo slobodan program

Čista desetka: Klizačica ostala u grudnjaku i osvojila prvo mjesto

Elizaveta Tuktamiševa
Foto: Reuters
1/3
31.10.2018.
u 11:40

Ruska je klizačica nastupom htjela odati počast Britney Spears.

Ruska klizačica Elizaveta Tuktamiševa (21) odvažila se u nedjelju izvesti nešto što bi rijetko koja njezina kolegica napravila. Na početku odjevena u stjuardesu, Tuktamiševa se tijekom točke skinula i nastup dovršila u grudnjaku.

Zahvaljujući bodovima osvojenima i u tom vrlo slobodnom programu, mlada je Ruskinja naposljetku osvojila Grand Prix u Quebecu, a naknadno je javnosti objasnila da je to bilo njezino odavanje počasti Britney Spears i singlu "Toxic" starom 15 godina.

Njezin je nastup izazvao podijeljena mišljenja, međutim većina je Ruskinji odlučila dati čistu desetku. Tako barem možemo zaključiti iz komentara na Twitteru, premda se našlo i onih koji su Tuktamiševoj spočitnuli da je debelo pretjerala i da je dužna uputiti ispriku svakoj ženi koju je svela na seksualni objekt.

Previše? Pogledajte njezin nastup u nastavku.

Komentara 16

ZE
zekinho
11:53 31.10.2018.

briljantno! from Russia with love... LGBT kompleksašice neka pate

Avatar Analytic
Analytic
13:15 31.10.2018.

Ma kakav seksualni objekt.....zensko tijelo je prirodno lijepo i neka pokaze ako hoce. Seksualni object je perverznim osobama u glavi...to je njihov problem.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:11 31.10.2018.

kakva kokaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije