Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rade što hoće

Ćiro zgrožen HNS-om: Napravili su najveće zlo, ali neće još dugo vladati

Miroslav Blažević Ćiro
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
15.11.2017.
u 08:18

Sve su uništili onog dana kad su Romea Jozaka postavili na klupu kao savjetnika. Pa potom postave Antu Čačića?! Što je to nego zajeb... naroda, kaže Ćiro.

Financijska izvješća Hrvatskog nogometnog saveza šokirala su javnost. Primjerice, troškovi od 1,2 milijuna kuna za komunalne usluge, odnosno struju, vodu i ostale naknade, doista su megalomanski. Jer kako objasniti da su isti troškovi 2012. godine iznosili samo 85.000 kuna?!

– Ma to je strašno. Preselili su se iz Rusanove među elitu, s najboljim pogledom. Napravili su najveće zlo. Kažete da troše 67.000 eura na dan?! Kako to uopće komentirati? Rade što hoće, nitko im ne može ništa, ali neće još dugo. Boga mi, neće više biti tako. Došli su na vlast potpuno nelegalno i treba ih srušiti. Mora prestati njihova samovolja – rekao je Miroslav Ćiro Blažević za 24sata te dodao:

Miroslav Blažević Ćiro
1/6

– Frapirao sam se vidjevši te brojke, toga nema nigdje. Sve su uništili onog dana kad su Romea Jozaka postavili na klupu kao savjetnika. Pa potom postave Antu Čačića?! Što je to nego zajeb... naroda. Uništili su Štimca, Kovača, Bilića. Zajeb... narod, a neka znaju da nitko nikad nije uspio protiv naroda pa neće ni oni. Ničija nije gorjela do vijeka pa, Boga mi, neće ni njihova – zaključio je Ćiro.

Komentara 101

SP
Spezispezi
08:48 15.11.2017.

Da su i tebi dali da kusaš iz njihova lonca šutio bi ko zaliven.

SP
Spezispezi
08:53 15.11.2017.

HNS i igrači troše novce koje su sami zaradili i svojim trudom donijeli u Hrvatsku, a protiv njih vika i dernjava, bojkoti i sabotaže. Pogledajmo niz institucija u RH koje troše NAŠE novce, nikome ne odgovaraju, izmeđusebe dilaju lovu,, dokazane milijunske pronevjere, a opet ovoj petoj koloni ne pada na pamet bojkot ili protest u javnosti. Zašto nema vike na npr HAVC, milijune naših novaca podjele po rodbinksoj i prijateljskoj liniji i nema sankcija. Oni su samo jedni od mnogih sličnih. Orjunu i skojevce se ne smije dirati - još uvijek. Jadno je da je Ćiro po stare dane naivno nasjeo.

BI
billynik
09:10 15.11.2017.

Stara bedasta luda koju ovi orijunaši koriste da rade nered u reprezentaciji. Umjesto da se piše o uspjehu oni podemeću klipove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije