Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODA Strah me medvjeda i vukova, jer nemam kod sebe nikakvo oružje

Ćiro utekao medvjedima na Vlašiću i spasio glavu

Autori: Srđan Hebar, San
06.12.2008.
u 17:36

Pukla mu guma, njegov automobil je skoro sletio u provaliju, a usamljen se uplašio medvjeda i vukova. Srećom, avantura na Vlašiću je imala sretan završetak, a 'trener svih trenera' okrijepio se ćevapima i sudžukicama. Što se zapravo dogodilo?

- Sine moj, evo zovem te s Vlašića. Evo me kisnem na drumu sa svojim prijateljem Crnim. Pukla nam je guma, prednji lijevi kotač uletio u jednu rupu. Ustvari, nije to rupa, već rupetina. Ovdje u pustoši ne vidim ni svjetla, a rijetko i automobili prolaze. Strah me medvjeda i vukova, jer nemam kod sebe nikakvo oružje, izjavio je izbornik BiH za tamošnji 'San', a prenosi Pincom.info.

Ćiro je bio u problemima, jer u 'nedođiji' nije imao signala, pa ga je uhvatila panika. Prvi puta u životu zamijenio je gumu na automobilu, te se nekako uspio spustiti u Sarajevo.

- Čuo se strašan prasak. Bojao sam se da ne završimo u provaliji. Tko zna kada bi nas netko i pronašao da smo sletili s ceste. Ovo mi je velika opomena. Ne volim da moj sin Miro vozi noću, jer strepim sve dok se ne javi da je sve u redu, a ja ovako star pa krenem u avanturu. Srećom, sve je završilo dobro, prepričavao je Ćiro nakon što se spasio...

- Eto, što ti je život, zamalo da skončam na Vlašiću, na kojem sam proveo dobar dio svog djetinjstva, dodao je izbornik koji je šok liječio ćevapima i sudžukicama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije