Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SVIH TRENERA

Ćiro u svom stilu komentirao povijesni uspjeh Hrvatske

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
12.07.2018.
u 10:08

– Mi smo od Francuza izgubili na nepravdu, a mogla bi se sad vratiti pravda i da napravimo športsko, najveće čudo u posljednjih sto godina!

Ništa ljepše nema i veoma sam sretan da je moj učenik mene nadmašio i slušao sam o tome kako je profesor uvijek sretan kad ga đak nadmaši, mene je nadmašio i razveselio cijeli hrvatski puk, ne samo u domovini nego i izvan nje. Nema Hrvata koji se jučer nije osjećao izuzetno sretnim i nadasve ponosnim, rekao je dan nakon velike pobjede Hrvatske za N1 trener svih trenera Ćiro Blažević.

Zlatko Dalić odveo je Hrvatsku u finale Svjetskog prvenstva te tako napravio korak više u odnosu na Ćirinu broncu.

– Ovaj rezultat vratio je Hrvatima dostojanstvo, afirmirao malu zemlju. Mi imamo atomske igrače, a to je ono što šport publicira i ono što nam je šport omogućio, da manifestiramo svoju klasu i da ostvarimo ono što ja priželjkujem da bi se moglo dogoditi, da postanemo svjetski prvaci.

Miroslav Ćiro Blažević
1/16

Osvrnuo se Ćiro i na finale s Francuzima.

– Joj, zlato moje, Dechamps je moj igrač u Nantesu, ja sam mu s 18 godina dao traku kapetana jer on je rođeni lider. Rekao je da zna da šef sanja o tome da im se revanširamo i, bogami, sanjam o tome. Mi smo od Francuza izgubili na nepravdu, a mogla bi se sad vratiti pravda i da napravimo športsko, najveće čudo u posljednjih sto godina!

>> Pogledajte kako se slavilo u svlačionici Hrvatske

Komentara 82

Avatar comparator
comparator
10:38 12.07.2018.

Prekrasni ste dječaci naši Vatreni !

DU
Deleted user
10:49 12.07.2018.

Ovaj ulazak u finale nepovratno ucrtava Hrvatsku na sve karte svijeta! Događaj možda jednako značajan kao međunarodno priznavanje Hrvatske. No najvažnije je da lomi kičmu mrziteljima Hrvatske, četnicima, orjunašima i proleterima ili ti jednom riječju komfašistima! Uzalud vam trud svirači!

MU
Mukowsky
10:23 12.07.2018.

Močvara u finalu. Neka pate mrzitelji i svastičari!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije