Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIČAN PREMA HNS-U

Ćiro: Šuker je nestao dok kuća gori, zbog toga ne mogu biti uz njega

Ćiro Čačić
Marijan Susenj/PIXSELL
29.11.2014.
u 19:15

– Hrvatska mladost je uvijek bila jedinstvena, tendenciozne su podjele na jug i sjever. ‘HNS pederi, nogomet ste sj...’ ne viču samo u Splitu ili Rijeci, nego na svim stadionima. Narod je uvijek u pravu – rekao je Šuker.

Ćiro Blažević u Koprivnici nije uspio sa svojim Zadrom izbjeći poraz od Slavena (0:4). Trener svih trenera osvrnuo i na prosvjede protiv HNS-a u Splitu.

– Hrvatska mladost je uvijek bila jedinstvena, tendenciozne su podjele na jug i sjever. ‘HNS pederi, nogomet ste sj...’ ne viču samo u Splitu ili Rijeci, nego na svim stadionima. Narod je uvijek u pravu. Tko to zanemaruje, taj je utopista. Šuker? Nestao je kad kuća gori.

Ćiro zamjera Šukeru i to što je zaboravio svoje suigrače iz generacije vatrenih.

- Zaboravio je i da je Boban hrvatski sportski vitez, koji mu je namjestio da je bio najbolji strijelac na Svjetskom prvenstvu, odrekao se Štimca. Ja sam u reprezentaciji stvorio obiteljsku atmosferu, a Šuker vuče poteze zbog kojih ne mogu biti uz njega – istaknuo je Ćiro Blažević.

>> Mamić: Volio bih da se Šuker oglasio i rekao barem nešto

>> Slaven zabio četiri gola Ćirinom Zadru

Komentara 4

LA
lakočemo
21:03 29.11.2014.

bravo ilija kobac u pravu si ova djeca neznaju o čemu pričaju

IK
Ilija Kobac
20:34 29.11.2014.

Ova dva komentara-kada govorite o Ciri-molim ustati!!!Balavci!

MR
M@rsijan@c
19:55 29.11.2014.

Ciro ,umjesto da kakis po novinama ,pocni se brinuti za svoj Zadar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije