Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike teškoće

Ćiro, Štimac i Čačić: Pa neće valjda ugasiti NK Zadar!?

Stanovi
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
05.01.2016.
u 18:38

Klub sa Stanova nakon prošlosezonskog ispadanja iz Prve HNL danas je na dnu drugoligaške ljestvice, grca u dugovima, a u slučaju stečaja oduzet će mu 10 bodova i ispadanje u Treću ligu neće moći izbjeći.

Nogometnom klubu Zadar u kojem je ponikao velikan Josip Skoblar kao i današnji reprezentativci Luka Modrić i Danijel Subašić prijeti stečajni postupak, a prema najcrnjim prognozama i gašenje.

Klub sa Stanova nakon prošlosezonskog ispadanja iz Prve HNL danas je na dnu drugoligaške ljestvice, grca u dugovima, a u slučaju stečaja oduzet će mu 10 bodova i ispadanje u Treću ligu neće moći izbjeći. Sudbina kluba bit će poznata u petak kad bi na skupštini trebale biti donesene važne odluke.   

A između ostalih, Zadar su vodili i hrvatski izbornici Miroslav Blažević, Ante Čačić i Igor Štimac.

- Nadam se da će moj prijatelj, gradonačelnik Božidar Kalmeta, iznaći neko rješenje. Vjerujem kako se klub neće ugasiti, tamo sam proveo lijepe dane - rekao je Ćiro Blažević za 24sata, a Čačić je dodao:

- Tamo sam 1989. imao svoj prvi ozbiljni trenerski posao, a vratio sam se 1996. godine. Nije lijepo čuti da je klub u ovako teškoj situaciji jer sam jako vezan za Zadar.

Štimac je pak išao na sastanke kod gradonačelnika, ali ništa se nije promijenilo. Pred Zadrom su najteži dani u povijesti...

>>Sinovčića USKOK tereti i zbog privatizacije NK Zadra

Komentara 21

DU
Deleted user
20:11 05.01.2016.

Tko je slijedeći za stečaj? Ček da razmislim tko 20 godina posluje sa blokiranim računom,kupuje i prodaje a ne plaća!? Tko to pluta iznad vode na probušenoj splavi na kojoj piše SDP?

Avatar jocker-3
jocker-3
21:32 05.01.2016.

Pa kaj onda?Varteks je bio veći klub od Zadra,a sad ga nema....

ST
strsljen2013
19:36 05.01.2016.

Ćiro šta se čudiš. Nema više naše je. Čije je nek plati ili zatvori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije