Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SUŠIĆ JE ZABORAVAN'

Ćiro: Povratak u Dinamo je iluzija

Ćiro Zdravko Mamić
Goran Stanzl/Pixsell
03.01.2010.
u 21:39

- Ako Belgija nije velika onda ne znam tko jest. Ne vidim se više u Maksimiru, a vi ste me se u Hrvatskoj ionako već zasitili – kaže Ćiro.

Miroslav Blažević vratio se s odmora u Švicarskoj u Zagreb, a potkraj siječnja odletjet će ponovno u Šangaj i zajedno s Besekom preuzeti vođenje tamošnjeg prvoligaša. Kinesko prvenstvo počinje u ožujku. Veliki trener nije ostao dužan novome izborniku BiH Safetu Sušiću koji je ustvrdio kako Ćiro na klupi te selekcije u kvalifikacijama za SP nije pobijedio ni jednu veliku reprezentaciju.

– Sušić je veliko nogometno ime, neupitni autoritet i pravo rješenje za selekciju BiH. No, nečemu ga moram poučiti: plasman na veliko natjecanje ne gradi se preko velikih, nego preko malih. On pritom zaboravlja da sam, iako bez pobjede nad Turcima, bio četiri boda ispred njih – kaže Ćiro.

Tvrdi da nije točno da nije pobijedio veliku momčad.

– Ako Belgija nije velika, ne znam tko onda jest! A ja sam je pobijedio dva puta u četiri dana!

Mamić vas je u jednome istupu pozvao da se vratite u Dinamo. Je li to vaša ambicija na kraju trenerskoga puta?

– To je samo iluzija. Najprije zato što ste me se svi u Hrvatskoj zasitili, mislite da sam starac i zbog toga bježim na drugi kraj svijeta! A usto, Dinamo ima izvrsnoga mladoga trenera, predodređenoga za veliki rezultat. Ja se ondje zaista više ne vidim – zaključio je Ćiro.

Komentara 5

MA
malena27
22:25 03.01.2010.

svecenik i svecenika

Avatar Svećenik
Svećenik
21:51 03.01.2010.

a vi ste me se u Hrvatskoj ionako već zasitili – kaže Ćiro jesmo. i tebe. i mamića, i sanadera, i židaka i keruma i andabaka i sinovčića i štimca i svih takvih lopova i protuha

TO
TOCA
22:02 03.01.2010.

Belgija velika. hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije