Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bomba iz regije

Ćiro ponovno na klupi: Što mi vrijedi da sam najbolji, ako mi lavovi 'crknu'...

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
17.06.2018.
u 12:00

Ćiro Blažević pregovara s bihaćkim Jedinstvom, klubom iz Prve lige Federacije BiH

Trener svih trenera mogao bi se uskoro vratiti poslu. Naime, Ćiro Blažević pregovara s bihaćkim Jedinstvom, klubom iz Prve lige Federacije BiH, piše Faktor.ba.

- Do utorka bi se sve moglo znati. Moram imati jamstvo da imaju momčad koja može izboriti povratak u Premijernu ligu, što im je želja. Jedinstvo je klub koji ima tradiciju, ali ne znam imaju li kapacitet i kadar da to pretvore u djelo - rekao je Blažević.

Miroslav Ćiro Blažević
1/14

Na konstataciju kako bi lavovi s pravim trenerom mogli stubu više Ćiro je odgovorio:

-  Uistinu, trenutačno sam u fenomenalnoj formi. Nikad nisam bio bolji, ali moram imati i momčad. Što mi vrijedi da sam najbolji, ako mi lavovi 'crknu'...

>> Pogledajte Večernji pressing sa Ćirom Blaževićem

Komentara 4

DU
Deleted user
12:08 17.06.2018.

Manje od 2h do početka Orlova a V.L. ni riječi, šta se čeka il srce ne prestaje tući ?

RI
rikavac
19:05 17.06.2018.

Ja neznam kome ti vise suplje trenerske price mozes prodavat i koga ti mozes vise trenirat smrtovnica ti iz dzepa viri.

Avatar acivij
acivij
00:13 18.06.2018.

"Jedinstvo je klub koji ima tradiciju, ali ne znam imaju li kapacitet i kadar da to pretvore u djelo - rekao je Blažević." ................................................................................................................................................................................. Prevedeno s Ćirinog jezika, "Ne znam imaju li on novac za platiti me. Boli mene ona stvar za njihove ambicije i tradiciju."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije