Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stao uz SDSS

Ćiro otkrio Srbima što mu rade u Hrvatskoj zbog Pupovca, spomenuo je i traktore

miroslav blažević
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
17.05.2019.
u 22:01

Ne smijem puno o spotu, ali vezano je uz traktore

Miroslav Ćiro Blažević, nekedašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, podržao je Samostalnu demokratsku srpsku stranku Milorada Pupovca.

Prihvatio je glavnu ulogu u spotu kojim se hrvatski građani pozivaju da glasaju za ulazak srpskih kandidata u Europski parlament, pa zbog toga već pretpio prve uvrede. Netko je, između ostaloga, objavio njegovu lažnu osmrtnicu.

No, živ je Ćiro, uostalom, pojavio se u petak navečer na otvaranju Dinamova Fan Shopa.

- Pljuju me i prijatelji i neprijatelji. Neki mi čestitaju, a neki mi je*u majku što sam podržao Srbe. No, meni je savjest čista. Srbi su me zvali, ovi moji se nisu sjetili. Držim da moramo biti solidarni jedni prema drugima i ova moja gesta treba biti primjer svima. Za pametne je prošlost gotova. Meni niko ništa ne može - izjavio je Blažević novinaru Kurira.

O čemu je točno riječ u promotivnom spotu nije htio, ali je na kraju kraćeg razgovora kazao ovo:

- Ne smijem otkrivati. Vezano je uz traktore, a tamo gdje ima traktora, ima i djece...

I Pupovac je odlučio do posljednjeg trenutka držati u tajnosti sadržaj tog zapisa.

- SDSS priprema nekoliko video-poruka uglednih Hrvata i Ćiro Blažević je jedan od njih. Zahvalni smo svim ljudima koji su podržali našu ideju i, unatoč različitim političkim uvjerenjima, žele Hrvatsku koja će biti tolerantna i u kojoj će Srbi živeti dostojanstveno - rekao je Pupovac za Kurir.

Komentara 70

KO
komar64
23:10 17.05.2019.

Juda i 30 srebrenjaka.

CR
crodux
22:25 17.05.2019.

od toliko poštenih srba u hr ti nađeš tog nepoštenog jugoslovena.?!

ST
stjef
22:24 17.05.2019.

Ćiro prosviro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije