Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOGOM, OTTO
Povratak na članak

Ćiro: Otišao mi je prijatelj i suradnik. Bručić: Tražio je još dva igrača i uzeo mene

U 88. godini preminuo jedan od najvećih i najslavnijih hrvatskih nogometnih trenera, bivši izbornik vatrenih Otto Barić

Komentari 3

Avatar Sv.Tito
Sv.Tito
00:56 14.12.2020.

Ćiro laže po običaju! Sad drobi da ga je smatral velikim trenerom (intimno je to sigurno priznaval) i to zbog rezultata u Austriji a živo pamtim kad ga je po novinama (i ovim!) omalovažaval upravo zbog "te njegove austrijske seoske lige"! Da, ovo je blebnul lik koji je karijeru napravil u Švicarskoj!!!!!! 70x slabijoj ligi od austrijske! I to je upućival treneru, koji je DVAputa igral europska finala, s različitim klubovima i to iz seoske skijaške lige! Ćiro, sram te bilo!

VL
DU
Deleted user
22:08 13.12.2020.

Veoma simpatična osoba, solidni rezultati, legenda austrijske lige. Imao je dug i uspješan život. Laka mu zemlja.

VL
Avatar Sv.Tito
Sv.Tito
01:06 14.12.2020.

Dragom Otteku fala na mnogim lepim cajtima! Pamtil je neke moje i spominjal ih u intervjuima, fala mu i na tome. Počivaj mirno, unsere Herr Ottek!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.