Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SVIH TRENERA

Legendarni Ćiro o derbiju Dinama i Zvezde: 'Polako sine...'

Miroslav Ćiro Blažević
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
03.08.2021.
u 08:37

"Naravno da ću doći u Beograd. To bi bio spektakl", poručio je Ćiro.

Ždrijeb u Nyonu hrvatskom prvaku Dinamu donio je potencijalni susret s Crvenom zvezdom u zadnjem pretkolu Lige prvaka. Naravno, Dinamo prije zadnjeg pretkola mora preskočiti i poljsku Legiju protiv koje će igrati u 3. pretkolu. Plasmanom u 3. pretkolo nogometne Lige prvaka Dinamo je osigurao i "europsku jesen", najmanje grupnu fazu Konferencijske lige.

Ovaj mogući "balkanski el-clasico" kako su ga odmah prozvali srbijanski mediji, podigao je pravu sportsku buru u regiji i izazvao euforiju. No "trener svih trenera", legendarni Miroslav Ćiro Blažević u razgovoru za Srpski žurnal "staje na loptu" i poručuje:

"Polako, rano je, sine, govoriti o tome. Trebalo bi doći do play-offa...", poručio je Blažević na početku razgovora za Žurnal. 

Na pitanje zašto je oprezan, Ćiro odgovara: "Zato što poznajem nogomet. Trebalo bi skočiti, pa reći hop. Ali znam da se očekuje da dođe do utakmice i nadam se da hoće. I volio bih da se pokaže čestitost, sportska kultura. Baš bih volio da bude tako..."

Potencijalna prva utakmica igrala bi se u Beogradu na Zvezdinu stadionu Rajko Mitić s kapacitetom od 55 tisuća gledatelja, a budući da su u Srbiji restrikcije popuštene, očekuje se 50 posto popunjenih tribina. Hoće li i Ćiro doći na tu utakmicu?

"Naravno! Pa, to bi bio spektakl u obje utakmice."

Ćiro, koji ima brojne simpatizere i u Srbiji, na kraju razgovora za srpski list poručio je: "Volim i ja ljude, nadam se da ćemo se vidjeti."

Prve su utakmice play-offa Lige prvaka 17. i 18. kolovoza, a uzvrati sedam dana kasnije. Dinamo mora pobijediti Legiju, a Zvezda nadigrati Šerif.

>> Pogledajte doček Matee Jelić u Kninu:

Komentara 6

Avatar prahrvat
prahrvat
09:03 03.08.2021.

Ovo je čisto podcjenjivanje prethodnog protivnika. Zna se što slijedi iz toga.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
08:58 03.08.2021.

Ide Ćiro na Marakanu, još tinja nada postati trenerom crveno - belih

DU
Deleted user
09:49 03.08.2021.

Rekao je jednu jako bitnu stvar "i ja volim ljude"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije