Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SVIH TRENERA

Ćiro komentirao 'slučaj' Mamić: On je dobar čovjek i najgenijalniji trgovac na svijetu

Ćiro Blažević i Zdravko Mamić
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/5
13.06.2019.
u 11:03

Plaće igračima poistovjećuju Dinamo s europskim klubom. Nije to sve palo s neba. Nadam se da će u jednoj analizi sve doći na svoje, poručio je Ćiro Blažević

Slučaj Zdravka Mamića i zahtjeva hrvatskog pravosuđa za njegovim izručenjem iz BiH komentirao je i 'trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević

"Ja sam sentimentalno vezan za Zdravka Mamića i nadam se da ga neće izručiti da će se završiti drugačije od onoga što mnogi pesimisti očekuju. To je nepravedno, ali ne bih htio biti nad popom pop. Činjenica je jedna - ja sam najbolje plasiran da znam kako je moj klub godinama bio u jednom siromaštvu, bijedi. Nije se imalo za plaće. Došao je onda taj Mamić i napravi Juventus. Dinamove prostorije i svlačionica, sve što je napravio miriši na veliki klub. Plaće igračima poistovjećuju Dinamo s europskim klubom. Nije to sve palo s neba. Nadam se da će u jednoj analizi sve doći na svoje", poručio je Ćiro Blažević za N1 u emisiji Pressing te se osvrnuo na njihov odnos. 

GALERIJA: Zdravka Mamića fotografirali u BiH, svi su primijetili ovaj neobičan detalj

Ćiro Blažević i Zdravko Mamić
1/9

"Ja sam odnos sveo na rečenicu: Kume, Zdravko, sine moj, tata Ćiro je tebi napravio mladost sretnu, a ti meni starost nesretnu. To ne smije biti razlog da ne kažem sve ovo. On je najgenijalniji trgovac na svijetu. Ono što bih ja prodao za 100 kuna, on bi za 100 miliona", pohvalio je Mamića Ćiro te komentirao Zdravkovu poruku da se neće živ pojaviti pred hrvatskim pravosuđem.

"Ne želim vjerovati u to. On je nekad u deprimirajućem stanju da on to vjeruje u trenutku. Ali neće on sebi nikada uzeti život. On nas malo plaši sve, sklon je tim akrobacijama. On je šarmantan čovjek i u konačnici, rekao bih dobar čovjek. Puno mojih igrača koji su mislili da im se to nikada neće dogoditi preživljavali su zahvaljujući Mamiću", kazao je.

>>> Pogledajte kako je izgledao povratak Zorana Mamića u Dinamo

Komentara 19

BA
bacenheider
12:17 13.06.2019.

Vidi se po komentarima jal i zavist.Mamicu sude po nalogu Ostojica i nesposobne udruge nas jajduk.Kad je Hajduk svoje najbolje igrace prodavao za par sto tisuca eura on je povrijedenog Simunica utrpao za osam miljuna eura Celtiku.To je samo sposobnostt prodaje,a ne lopovluk kako mnogi melju.mogu ga osuditi kod nas sli sud za ljudska prava u Strazburu ce ga osloboditi jer kako nekoga osuditi,a Dinamo javno i glasno izjavljuje da nije ostecen.tko ce platiti kaznu koju ce izreci sud u Strazburu?

MA
maximinimax
11:32 13.06.2019.

I ako je od Ćire, previše je

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
12:39 13.06.2019.

Ćiro sve dementniji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije