Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda

Ćiro - kako je čovjek ogrnut bijelim šalom prekinuo dominaciju beogradskih klubova

Ćiro Blažević
23.04.2020.
u 15:04

Večernji list objavljuje neponovljivo životno putovanje i epsku karijeru proslavljenog trenera koji je potpisao veličanstvene uspjehe hrvatskog nogometa

Ćiro Blažević, trener svih trenera, tvorac šampionskog Dinama 1982. i vatrene bronce 1998.! Od djetinjstva u Travniku do planetarne slave i svjetske bronce s vatrenima 1998. i dalje!

U nedjelju 26.4. ne propustite veliki specijal Ćiro - trener svih trenera na dar uz Večernji list. Samo na kioscima u Zagrebu. Količine su ograničene.

Kako je čovjek ogrnut bijelim šalom prekinuo dominaciju beogradskih klubova

Čitaje kako je postao Ćiro, kako je dospio u Švicarsku i živio kao gastarbajter sa suprugom Zdenkom, kako je trener kojeg su nazivali skijašem donio euforiju u Zagreb i 1982. antologijskim Dinamovim proljećem, ogrnut bijelim šalom, prekinuo dominaciju beogradskih klubova.

Zašto je euforija oko Ćire i Dinama prepala partijski vrh?

Saznajte zašto su ga u Švicarskoj sumnjičili da je šef mafije, kako se partijski vrh prepao euforije oko Ćire i Dinama, kako je Terezi Kesoviji obuo kopačke u Prištini. Čitajte i o odnosu s prvim hrvatskim predsjednikom Franjom Tuđmanom, Zdravkom Mamićem, slavnim ličnostima s kojima se družio, velikim utakmicama i grandioznim igračima koje je vodio, francuskom zatvoru u kojem je nepravedno završio i teškim bolestima koje je pobijedio!

Vrhunski specijal na DAR uz Večernji list

Što su o Ćiri pisali i napisali Veselko Tenžera, Branko Tuđen, Mirko Galić, Goran Gerovac, Ivan Živković Žika, Miro Par, Tomislav Dasović saznat ćete u Večernjakovom velikom specijalu Ćiro - trener svih trenera! Ne propustite na DAR uz Večernji u nedjelju 26.4.

Ključne riječi

Komentara 5

LE
lector2corrector
19:38 25.04.2020.

a koliko to količina ima VL?

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
19:00 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:41 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije