Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćirin apel navijačima

Ćiro: Izbacit će nas, hodamo po rubu

'ciropress_jal_bih_300909'
'Photoshop'
01.10.2009.
u 11:18

Od novih igrača tu je Džemal Berberović, ponovno je pozvan i Mirko Hrgović, a Blažević nije zvao Miralema Pjanića.

Ćiro Blažević je na jučerašnjoj konferenciji za novinare objavio popis igrača na koje računa u predstojećim kvalifikacijskim utakmicama protiv Estonije u Tallinu i Španjolske u Zenici.

Izbornik reprezentacije BiH nije mnogo mijenjao popis od onog koji je objavio za mečeve protiv Armenije i Turske, a novo ime je tek Džemal Berberović.

Podsjetimo, pravo nastupa u meču protiv Estonije, koji je povijesni za BiH, jer u slučaju pobjede ide u baraž, nema Nemanje Supića i Miralema Pjanića, koji je u utorak navečer postigao novi pogodak u Ligi prvaka za Lyon, ovaj put protiv Debrecena.

- Pjanić je odigrao veličanstveno, znam. Nema sumnje da je on pravi nogometni biser, ali njegova dob mu ne omogućava da pruža kvalitetne igre u kontinuitetu. Samo da nam se nitko ne ozlijedi, to mi je najbitnije, golovi će doći sami po sebi, kazao je Blažević.

Ćiro je još jednom zamolio navijače bh. reprezentacije da tijekom susreta kvalifikacija za odlazak na SP sljedeće godine u Južnoj Africi ne prave incidente na tribinama.

- Hodamo po rubu. Dovoljan je jedan, ali doslovno samo jedan incident navijača i mi smo vani. Apeliramo, molimo, nemojte paliti baklje i bacati petarde. To je u interesu svih nas. Bio sam u kontaktu s predstavnicima naših navijača u inozemstvu i skrušeno sam ih molio da ne prave incidente. Dobio sam uvjerenja da do toga neće doći i nadam se najboljem, kaže Ćiro.

Inače, nogometna reprezentacija BiH 10. listopada igra odlučujuću utakmicu u ovim kvalifikacijama. Pobjeda u Estoniji značila bi odlazak u dodatne kvalifikacije.

- Imat ćemo teškog protivnika u Tallinu. Estonci žele sačuvati dostojanstvo i nakon poraza 0:7 u Zenici protiv nas, žele na svom terenu iskupljenje. Očekujem da protiv nas istrče puni odlučnosti i želje za pobjedu, Ćirine su riječi.

Ključne riječi

Komentara 5

DR
draz
16:36 01.10.2009.

Sto ti blebeces grgo idiote jedan. Citaj tekst pa onda pisi komentar. Blazevic je izjavio \" nasi navijaci \" dajuci intervju u ime BH repke. On je trener te repke i kako bi to on trebao da zove navijace tee reprezentacije. Mislis da Capello kad je na konferenciji za tisak zove engleske igrace \" vasi igraci\" ?

Avatar Glina74
Glina74
12:29 01.10.2009.

Što to Čiro blebeče; razgovarao sam sa našima navijačima u inostranstvu što to Čitro misli sa našima što je on odjedamputa BOSANAC ILI HRVAT ili kako treba odnosno kako vijetar puše i ne piša protiv vijetra zapišačeš se ČIRO

OB
-obrisani-
03:03 04.10.2009.

grgo03...................gdje je tebi mozak covjece .Od kad to Bosanac i Hrvat iskljucuje jedan drugog. Ja sam Sokac i Hrvat a Dalmatinci ,Istrani,Zagorci,Hercegovci itd su svi od reda HRVATI, pa cak i oni koji su u tudjini rodjeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije