Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta brod

Ćiro blizu odlaska iz Zadra: Umoran sam, a ovdje sam se i izblamirao

Ćiro Blažević
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
29.12.2014.
u 10:15

- Ne znam što ću, jako mi je teško. Ako neće biti neke objektivne klime za nastavak, ne vidim kako bi se sve ovo moglo dobro završiti

Ćiro Blažević u rujnu je preuzeo Zadar i u prvih nekoliko utakmica upisao odlične rezultate. U kratkom roku uspio je mobilizirati i, kako bi on sam rekao, galvanizirati igrače, ali bilo je to kratkog vijeka. Vrlo brzo stigli su loši rezultati, a euforiju je zamijenila zabrinutost. Na zimsku stanku Zadar je otišao na posljednjem mjestu, ima svega 13 bodova. A Ćiro ne zna hoće li ostati...

- Ne znam što ću, jako mi je teško. Ako neće biti neke objektivne klime za nastavak, ne vidim kako bi se sve ovo moglo dobro završiti, rekao je Ćiro za 24sata.

Blažević još uvijek nije odlučio što će dalje...

- Zadar je najljepši grad na svijetu, ali iscrpljen sam i umoran. Volim ovaj grad, ljude koji žive u njemu, no mnogi ne shvaćaju u kakvoj smo situaciji. Moram voditi računa i o sebi, na neki sam se način i izblamirao.

Originalni članak pročitajte OVDJE!

Komentara 4

AN
Antejagec1
12:02 29.12.2014.

Ciro,davao si izjave kad si dolazio u zadar, od kojih boli glava.A sada poslije losih rezultata, dizes sidro.Kod tebe je ona,, bicemo prvaci svjeta,, i kad ne upali ucutis se , i zivot ide dalje.Povuci se i ne blamiraj se vise.

ZA
zambezi
15:17 29.12.2014.

Jel ima jos u njemu imalo ponosa il tolko gladan za lovom,pa da vise nikad ne preuzme vodit ijedan klub. I tu bi trebalo uvest zabranu vođenja klubova poslije 65 gdna.

BJ
Bjelovar112
11:30 29.12.2014.

Ciro strasno sam se razocarao u tebe inace nisam navijac Zadra ali drago mi je da i manji klubovi dobro igraju a ne samo dva tri kluba a ostali dodavaci tvojim dolaskom u Zadar mislio sam da ce nam postati zanimljivija liga no nista nazalost sve je ostalo na zeljama .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije