Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci nezadovoljni

Treba li Čačić dobiti otkaz? Evo što kažu Ćiro i Kruno Jurčić!

Turska - Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
07.09.2017.
u 19:27

Meni je najviše žao što nismo u prvom dijelu riješili utakmicu s dva-tri gola jer su Turci imali tri-četiri veteranska igrača koji nisu imali obrambenu tranziciju – kaže Kruno Jurčić

Na Islandu Hrvatska nije odigrala ništa, onda se mučila protiv Kosova na mekanom terenu, nakon prekida, a sada je rezultatski podbacila u Turskoj.

Sami naši nogometni reprezentativci rekli su da im umor od Kosova ne smije biti alibi, ali to se osjetilo u drugom poluvremenu u Turskoj. Ili je razlog bilo nešto drugo? Možda izbornik, ili sami igrači, možda sudac, sreća ili sve zajedno?

Čačić je najbolji!

– Što ću sad govoriti, pričao sam kad je trebalo, ali tada me nitko nije slušao. Eto vam, Čačić je odlično rješenje, nema boljeg od njega, sam kaže da je bolji trener od mene, a to znači da je najbolji! – uz smijeh je kazao Ćiro Blažević te se vratio na utakmicu s Turskom:

Turska - Hrvatska
1/18

– Sve je odlično funkcioniralo, dok on nije napravio promjene na koje ga je tjerala javnost, a ne potreba. Ne bi nas Turci nikad dobili da svojim promjenama nije ‘razmrdao’ stroj koji je odlično radio.

Biste li ga smijenili prije dvije odlučujuće utakmice?

– Nemam ga ja što mijenjati, pa samo je jedan gazda hrvatskog nogometa, Mamić. Dobit ćemo ove dvije utakmice i otići na SP, ali bojim se kakvi ćemo biti tamo, možemo li napraviti rezultat koji odgovara kvaliteti igrača koje imamo – zaključio je Ćiro.

Krunoslav Jurčić pokušao je s manje emocija sažeti ono što se dogodilo u Turskoj:

Vulić: Izgubili se s napadačima

– Na dva se načina može analizirati utakmica, s pozicije rezultata koji je negativan, ali i s druge strane, da smo morali dobiti, imali smo prilika, nedosuđeni jedanaesterac. Meni je najviše žao što nismo u prvom dijelu riješili utakmicu s dva-tri gola jer su Turci imali tri-četiri veteranska igrača koji nisu imali obrambenu tranziciju – kaže Kruno koji je odbacio priče o smjeni izbornika:

– Generalno sam protiv takvih stvari, u ozbiljnom poslu treba rješavati uzorke, a ne posljedice. Ne bih sad o izborniku, pa u Hrvatskoj se svi problemi rješavaju smjenama. Ima tu i drugih problema, držim da su naši igrači uzdrmani, Pivarić i Kalinić tek su promijenili klubove, Perišić i Brozović razmišljali su o transferima..., a to sve djeluje na ljude. Mi igramo na inspiraciju, no za to trebaš imati ‘disponirane’ igrače, a naši su ipak bili uzdrmani tim drugim stvarima – kazao je Jurčić.

Zoran Vulić također je iskusio težak trenerski kruh.

– Nismo mi bili loši do gola, oni su nam napravili jednu šansu pa zabili gol iz situacije koja nije ni bila prilika. Nakon toga nije bilo dobro, kao da smo izgubili koheziju. Na kraju smo probali s tri napadača i tu smo se malo pogubili, raširile su nam se linije, ali tko ne bi ubacio još jednog napadača kad gubiš. Smjena? Ne bi bilo korektno da je kao trener govorim o smjeni izbornika, važno je da svi napravimo sve da se ode u Rusiju – kazao je Vulić.

Komentara 28

PR
prajdali100
19:47 07.09.2017.

Pod hitno treba otjerati Šukera i Mamica.A onda naravno i Čačica.Òvo je strašno.

DU
Deleted user
20:13 07.09.2017.

Ne otkaz,nego nogom u ... i Šuker i Vrbanović i Mamić i sva ta žgadija!

Avatar Idler 3
Idler 3
21:25 07.09.2017.

Ja sam svoje mišljenje rekel čim se čulo uopće za njag kao opciju. Sad je prekasno već leto dan. Lik kaj nemre u našoj 2. HNL vodit osrednju momčad dobil je v ruke nit manje nit više neg repku. Ni mi sam jasno kak još uvijek neki pokušavaju najti opravdanje......kaj vam je bojlere vu fušu popravlal ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije